Erfarna ställningsmontörer sökes till Stockholm

Stavdal · Bygg & Hantverk · 15 dec

Om jobbet

Stavdal i Stockholm söker nya ställningsmontörer

Arbetet innebär montering och demontering av ställningar och fallskydd hos våra kunder i Stockholm. Arbetet genomsyras av stor variation. Ett kundprojekt är inte det andra likt och arbetsuppgifterna varierar vid förberedelser, etablering och avetablering. I ditt arbete ingår även övrigt förekommande arbetsuppgifter på hyrcentret.

Du kommer att ha ett nära samarbete med din chef, Fallskyddsansvarig, dina kollegor på avdelningen, våra kunder och den samarbetspartner vi har för montage. Vi är ett sammansvetsat team som jobbar med ställning och fallskydd i Stockholm. Vi hjälps åt där det behövs, alltid med kunden i fokus.

Egenskaper vi värdesätter

Du är en person som uppskattar och klarar av ett fysiskt krävande arbete utomhus oberoende av väder och höjder. För att klara av jobbet och trivas på arbetsplatsen behöver du fungera såväl arbetsmässigt som socialt i teamet. Du behöver även ha fokus på säkerhet för både dig och dina kollegor.

Vi lägger även stor vikt vid att du är serviceinriktad och trivs i en arbetsmiljö som genomsyras av mycket kundkontakt. Har du vana att självständigt kunna planera och leda ditt eget och andras arbete ser vi det som meriterande.

Utbildning och kvalifikationer
  • B-körkort
  • Allmän ställningsutbildning 2-9 meter och fallskyddsutbildning
  • Ställningsbehörighet över 9 meter är meriterande
  • Erfarenhet av HAKI- och/eller Layher ställning är meriterande
  • Erfarenhet av montage av väderskydd och fallskydd är meriterande
Varför ska du söka dig till Stavdal?

För dig som är driven och kunnig inom området finns stora utvecklingsmöjligheter då vi nu satsar på egen montagepersonal.

Vi utgår från fräscha lokaler i Lunda industriområde och du har fasta arbetstider måndag till fredag kl.7-16. Kvälls- och helgarbete är sällan förekommande.

Vi erbjuder ett arbete som passar dig som trivs med mycket kundkontakter och ett varierande arbete. Stavdal har kollektivavtal och erbjuder marknadsmässig lön och förmånliga anställningsvillkor. Initialt erbjuder vi dig en visstidsanställning på sex månader, vilken kan komma att övergå till en fast tjänst.

Välkommen med din ansökan senast 15:e december.

Vid flera sökanden med rätt behörighet kan flera personer komma att bli aktuella för anställning.

För frågor rörande tjänsten är du välkommen att ringa Daniel Gabrielsson, Fallskyddsansvarig Stockholm på telefonnr: 08 409 211 16.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Om Stavdal AB
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.