Erfarna skjutstativstruckförare till Ramirent i Brunna!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning och har goda erfarenheter av truckkörning och byggbranschen? Då är tjänsten som Truckförare på Ramirent något för dig!

Om Uppdraget
Ramirent är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag med marknadsledande positioner. Ramirent har 375 depåer i Norden, samt ytterligare i Öst- och Centraleuropa. Bolaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som är relaterade till uthyrning av maskiner. De erbjuder även utrustning för bygg- och industrisektorn.

Som Truckförare kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

Plock av varorUt- och inleveransTruckkörning

Arbetstiderna är måndag till fredag, kl.06:30 - 15:30.

Om dig
Är du ordningsam, prestigelös och har stor erfarenhet av skjutstativstruckkörning är du den vi söker! Meriterande är om du har erfarenhet från byggbranschen.
Viktigt för tjänsten är:

Truckkort A & BFlytande i svenska i tal och skriftDatorvana

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om anställningen
Tjänsten som Truckförare på Ramirent är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader, men goda chanser till förlängning finns.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Törnlöf på 08 598 98 130.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Upplands-Bro
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Mathilda Törnlöf, 0859898130

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.