ERFAREN WEBBUTVECKLARE INOM .NET TILL VISMA RETAIL

Sigma · Data & IT · 18 nov

Om jobbet

Om Visma Retail AB
Visma Retail AB hjälper aktörer inom detaljhandeln att attrahera sina kunder till handelsplatsen, öka försäljningen genom förbättrad shoppingupplevelse och skapa lojala kunder. Detta genom smart användning av teknik som stödjer nödvändiga processer på alla nivåer. De erbjuder helhetslösningar inom butiksdata och kringtjänster. Som exempelvis kassaapplikationer, backofficelösningar och centrala system för styrning av kedjeföretag samt tjänster som projektledning, implementation, support och IT-drift.

Nu önskar Visma Retail förstärka organisationen med en erfaren webbutvecklare inom .Net och vi på Sigma Resources har fått förtroendet att hjälpa till med rekryteringen. Tjänsten är placerad på Vismas huvudkontor på Lindhagensgatan i Stockholm.

Varmt välkommen med din ansökan!

Företaget erbjuder:
Visma Retail erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats med trevliga och passionerade arbetskamrater i ett expansivt företag som levererar helhetslösningar inom IT. Deras kunder är stora välkända butikskedjor med affärskritiska system som i sin tur ställer höga krav på deras leveranser beträffande tid och kvalitet. Du får arbeta på ett modernt företag och hos en arbetsgivare som ligger i framkant när det gäller avancerade tekniska lösningar där du får både möjlighet att implementera erfarenheter och införskaffa nya kunskaper, växa och utvecklas.

Om rollen:
Som webbutvecklare på Visma Retail kommer du att arbeta i ett utvecklingsteam beståendes av kvalificerade medarbetare och utveckla moderna system med inriktning på Backoffice-lösningar. Du kommer huvudsakligen att arbeta med nyutveckling av en eller flera av Vismas produkter och dess integrationer.

Arbetsuppgifterna är bland annat följande:
 • Arbeta med kravhantering - formulera krav, skriva tekniska lösningsförslag och ta fram tidsestimat
 • Delta i utvecklingsprojekt av nya funktioner och integrationer mot Vismas egna system eller tredjepartslösningar, med fokus på backoffice
 • Systemering/specning
 • Programmering och kodgranskning
 • Vara stöd till test och QA
 • Arbeta i de processer som gäller inom Visma Retail och bidra med idéer för att effektivisera och förbättra arbetssätt och rutiner
 • Förvaltning och underhåll
 • Skriva systemdokumentation
Din roll är bred och omväxlande och du förväntas skaffa dig djupa kunskaper om Visma Retails produkter. Du kommer ha ett nära samarbete med hela Visma Retails produktutvecklings- och kundteam. I rollen interagerar du framförallt med Software Architect, applikationskonsulter och QA-specialister.

Kvalifikationer:
Vi söker en metodisk och driven person med höga ambitioner att utveckla och utvecklas. Du bör vara analytisk, ha god social och kommunikativ förmåga, samt en kommersiell förståelse. Vidare söker vi dig som har en vilja att lära dig nya saker och som gärna delar med dig av dina kunskaper. Det är dessutom viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och att du har erfarenhet av att dokumentera ditt arbete.

Sett till erfarenhetsnivå och tekniska färdigheter behöver du ha:
 • 4-5 års erfarenhet av utveckling inom .Net-plattformen med fokus på webbaserade applikationer.
 • Avancerade kunskaper gällande ASP.NET, MVC och WCF.
 • Kunskaper gällande HTML, CSS, och javascript.
 • Förståelse för den verksamhet och det tekniska sammanhang där mjukvaran finns och verkar.
Vidare är det starkt meriterande med:
 • Kunskaper inom C# och SQL.
 • Kunskaper gällande TFS och Web Services (XML/SOAP).
 • Erfarenhet av backoffice- och/eller kassasystem för detaljhandeln.
Utöver ovanstående tror vi att du har en relevant akademisk examen samt att du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Din ansökan:
I den här rekryteringen samarbetar Visma Retail med Sigma Resources. Om du känner att tjänsten är intressant är du mer än välkommen att skicka din CV tillsammans med personligt brev. Är nyfiken på tjänsten och vill ha ytterligare information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Söderlund påmaria.soderlund@sigma.se alternativt 070-210 27 05
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Maria Söderlund, 070-210 27 05

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var