Erfaren VA-konsult till Stockholm

Om jobbet

Är du en driftig person med teknisk bakgrund? Aquademica söker nu en VA- eller teknisk konsult med inriktning på rörläckage. Dina arbetsuppgifter kommer bl a bestå av att lokalisera läckage, dimensioneringsproblem och felkopplingar, filma ledningar, skriva utredningsrapporter etc. Du kommer att arbeta tillsammans i team men också strukturera, planera och utföra självständigt arbete.

Vi söker dig som

Har teknisk eftergymnasial utbildning inom VA eller tidigare erfarenhet av VA-arbete, antingen praktiskt som t ex rörmokare, eller teoretiskt som utredare eller dylikt.

Har god förmåga att uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska

Har B-körkort

Som person är du noggrann men också mån om att föra ditt arbete framåt för att nå resultat. Du gillar problemlösning och har ett flexibelt förhållningssätt då arbete med VA kan ha snabba vändningar. För att föra gruppen och samarbetet mellan avdelningar framåt, är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och gillar att bidra till gruppens resultat.

Som anställd hos Aquademica arbetar du med några av branschens mest kompetenta kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag - allt i en utvecklande arbetsmiljö.

Vill Du jobba med oss? Skicka CV och personligt brev till: jobb@aquademica.se. Intervjuer sker löpande. Läs mer om oss på www.aquademica.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget

Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och termografering. Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. I dag är vi 30 anställda och fortsätter att växa.