Erfaren testutvecklare till South Pole Consulting

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Skulle du klassa dig själv som riktigt grym på Linux och utveckling av testsystem? Vi söker nu dig med minst fyra års dokumenterad arbetslivserfarenhet av tex. Javaprogrammering och testning samt med stort intresse för och kunskaper inom just test och testarkitektur. Har du dessutom erfarenhet av nätverk och trådlösa produkter? Då kan du inte blunda för denna tjänst!

Information om uppdraget

Academic Work söker för South Pole Consultings räkning en testare för ett långsiktigt uppdrag med planerad överrekrytering hos en av South Pole Consultings kundföretag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och South Pole Consultings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos South Pole Consultings kund i södra delen av Stockholm. Kundföretaget växer och presterar just nu mycket goda resultat, varför de behöver fler resurser och intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som testare kommer du att arbeta med att underhålla och nyutveckla kundföretagets automatiserade tester och ramverk för testnoder. Ramverket är uppbyggt i Linuxmiljö. Du kommer att arbeta i ett nyskapat team som leds av en erfaren testledare, och i nära samarbete med hårdvarunära utvecklare.

I rollen som testare kommer du t.ex. att:
 • Sätta upp och utföra tester på elektronik och mjukvara i inbyggda system
 • Ansvara för dokumentation och kravhantering
 • Tillsammans med ditt team och utvecklarna bidra till en effektiv arbetsprocess kring såväl nyutveckling som förvaltning av kundföretagets produkter
För att klara av nivån av ansvar och självständigt arbete på denna tjänst behöver du ha minst fyra års praktisk arbetslivserfarenhet av utveckling samt något års ren testerfarenhet.

Vi söker dig som

För att bli aktuell för denna tjänst ser vi att du har:
 • Minst 4 års erfarenhet av utveckling i Linuxmiljö, företrädesvis i Java och Python (ramverket är skrivet i Java)
 • Goda kunskaper i Git och stort intresse för Open Source
 • Goda kunskaper inom nätkommunikation, såsom genom kommunikationsprotokoll och Ethernet
Främst söker vi dig som är en riktigt duktig utvecklare, men som brinner för testprocessen och att få arbeta öppet mellan utvecklare och testteamet. Du har därtill ett stort intresse för nätkommunikation och Linux, ett intresse som visar sig både i ditt CV och din bakgrund, samt i din fritid!

Som person är du engagerad, lösningsorienterad och har ett stort tekniskt intresse! Du tar egna initiativ för att arbeta dig runt problem du stöter på och du har inga problem med att samarbeta och arbeta i team.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
 • Placering: Södra Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kompetensutveckling: Som systemutvecklare/programmerare på Academic Work erhåller du var sjätte månad en utbildningsvoucher som berättigar dig till 5 dagars lärarledd utbildning hos vår utbildningspartner www.cornerstone.se
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Academic Work Fotbollslandslaget - 1# The Office

Dagens talanger är framtidens stjärnor, både på jobbet och på fotbollsplanen. Här tränar U20-landslaget inför VM. På vårt kontor.