Erfaren teknikförvaltare

Om jobbet

Erfaren teknikförvaltare till ett av Stockholms akutsjukhus

Vill du jobba med komplex teknik och bidra i en spännande och projektintensiv fas? På Locum får du jobba med kompetenta kollegor och bidra till samhällsnyttan.

Locum AB är Sveriges ledande fastighetsbolag för vårdmiljöer med ett fastighetsbestånd på cirka 2,1 miljoner m2 lokaler. Vårt uppdrag är att inom Stockholms läns landsting förvalta och utveckla vårdens fastigheter och lokaler och skapa största möjliga värde för vården. Vi hittar lösningar som motsvarar vårdgivarnas och patienternas behov genom att ta helhetsansvar och jobba i god samverkan och med hög kompetens med kunder och leverantörer. Landstinget genomför nu en av de historiskt största satsningarna inom sjukvården i Stockholm och kommer investera cirka 25 Mdr i sjukhusen de närmaste tio åren. Locums värderingar är kundnytta, helhetsansvar och samverkan. Läs mer om oss på vår hemsida www.locum.se.

Tjänsten
Som teknikförvaltare har du det övergripande ansvaret för tekniken i tilldelat bestånd, i detta fall ett av Stockholms akutsjukhus. Ditt uppdrag är att bevara, utveckla och förädla förvaltningsobjekten ur ett tekniskt perspektiv samt att genomföra behovsanalyser för fastighetsägarinvesteringar. Du ansvarar för långsiktig planering av fastighetsägarinvesteringar och samordnar det planerade underhållsbehovet för förvaltningsobjektet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Övergripande ansvar för att bevara, utveckla och förädla förvaltningsobjekt ur ett byggnadstekniskt perspektiv
 • Som beställarrepresentant ansvarar du för kravställning och uppföljning gentemot entreprenörer och konsulter i projekt
 • Ansvar för att underhållsplaner tas fram för tilldelade förvaltningsobjekt
 • Ansvar för att ta fram underlag till investeringsplan för fastighetsägarinitierade investeringar
 • Ansvar för delegerade arbetsuppgifter inom arbetsmiljö och brandskydd
 • Ansvar för myndighetsbesiktningar och åtgärdande av anmärkningar
Kvalifikationer
 • Universitets- eller högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande
 • Minst tio års erfarenhet från liknande befattningar inom fastighetsbranschen eller annan teknikbransch
 • Bred teknisk kompetens och kunskap med helhetsperspektiv för tekniska system
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av budgetansvar
 • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i rollen som teknikförvaltare är det viktigt att du är trygg i din kompetens och självgående i ditt arbete. Du får energi av att lösa komplexa problem och att driva dina processer och projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och är tydlig i din kommunikation. Du har en ekonomisk medvetenhet och ser på förvaltning utifrån ett långsiktigt och hållbart perspektiv. I ditt arbete är du strukturerad och prioriterar dina åtaganden på ett effektivt sätt. Med din kompetens och erfarenhet bidrar du till Locums fortsatta verksamhetsutveckling.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som tekniskförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Locum med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 2016-12-05.
Jobbfakta
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Fasticon Kompetens AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. www.fasticonkompetens.se


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var