Erfaren tekniker / IT / Support / Unix

Om jobbet

Nu söker Centric för vår kunds räkning en engagerad IT-entusiast med goda kunskaper i TCP / IP-nät samt Unix-miljö (Linux).

Kunden finns i centrala Stockholm och tjänsten är ett löpande konsultuppdrag.
Du kommer att ge 2:a och 3:e linjens support till kunder och partners i ett nära samarbete med kundens supportcenter i Asien och USA.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Ge fjärr- / lokal analys av problem.
 • Genomföra utvärderingsinstallationer, uppgraderingar, arbetsorder och korrigeringar.
 • Utföra arbetsorder och konfigurationsändringar som inte kräver förändringar i koden.
 • Managed services (dvs installationer, uppgraderingar och backup/restore).
 • Medverka i kundprojekt med nya leveranser
Din profil
Sökande måste ha en eftergymnasial utbildning eller yrkesexamen i teknik för datorer / telekommunikation eller motsvarande.

Färdigheter som krävs:
 • Kunskaper och erfarenhet av Linux operativsystem
 • TCP/IP-nätverkskunskap
 • Kunna använda alla tillgängliga källor proaktivt för att söka efter lösningar
 • Kunna arbeta självständigt och i grupp
 • En professionell och vänlig inställning
 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • God kommunikativ förmåga i engelska, både i läsförståelse och skrift.
Önskvärda färdigheter:
 • Grundläggande kunskaper om SQL-databaser
 • Grundläggande kunskap om script språk som Perl, PHP etc.
 • Grundläggande kunskap om virtualisering
 • Grundläggande kunskap om SNMP
 • Grundläggande kunskap om övervakning, Nagios, Check_MK
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Sanna Dorielle på tfn: 0733-571793 eller sanna.dorielle@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, helpdesk, help desk, 2nd line, second line, 3rd line, third line, service desk, service desk, Unix, TCP/IP, konsult, Consultant, data, Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?