Erfaren Systemutvecklare - C#/.Net till Svea Ekonomi

Svea Ekonomi · Data & IT · 28 feb

Om jobbet

Vill du arbeta med ny teknik och ett transaktionsintensivt system som är snabbt och funktionellt? Svea Ekonomi är ett entreprenörsdrivet bolag där mycket av de tekniska besluten tas direkt i gruppen. Du erbjuds en spännande roll där du får utmanas och vara med och påverka och det i en miljö där kreativiteten står i centrum.

Arbetsbeskrivning
Svea Ekonomi forsätter att växa och söker nu efter ytterligare en systemutvecklare med djup kompetens inom .Net och SQL. Du ingår i en större IT organisation med totalt 60 systemutvecklare. Arbetsklimatet är avslappnat med stort fokus på ny teknik och kreativitet. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med ett system med betalningslösningar online. Systemet är byggt med sprillans ny teknik och är otroligt snabbt och funktionellt. Systemet är stort och transaktionsrikt. Som utvecklare är du med och bidrar till ny funktionalitet och förvaltning av systemet. Systemet är en livetjänst och du får snabb feedback och ser saker hända i realtid.

Vilken teknik kommer jag arbeta med?
  • .Net 4.5
  • Entity framework
  • SQL Server
  • Aurelia med Javascript
Vem är du?
Du är en erfaren systemutvecklare som brinner för programmering och systemutveckling. Du har god kunskap inom .Net och SQL och vill fortsätta att utvecklas. Arbetsklimatet präglas av kreativitet och du arbetar jämte kompetenta kollegor vilket gör att vi gärna ser och tror att du programmerar på fritiden. Du är trygg i dig själv, trivs med ansvar och att arbeta i en social miljö.

Vad får jag?
Du får...
  • arbeta i en miljö där alla känner alla och ofta umgås även utanför jobbet
  • arbeta med den senaste tekniken
  • arbeta i kreativ miljö där det händer saker och du får vara med och påverka
  • arbeta med kompetenta kollegor där kunskapsutbyte värderas
Övrigt
Svea Ekonomi har valt att samarbeta med SW IT i denna rekrytering. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Öhman 070-471 02 43, markus.ohman@sw.se alt om du hellre skapar kontakt/ansöker via Linkedin https://www.linkedin.com/in/markus-%C3%B6hman-76868269
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.