Erfaren Release Manager till ledade modebolag

Om jobbet

Vår kund har över 4000 butiker över hela världen och är en av de absolut ledande aktörerna på marknaden. Och bolaget fortsätter att växa, de utvecklar och underhåller en av de största detaljhandelswebbplatserna i världen med hundratusentals besökare varje dag.

Vi söker nu en erfaren Release Manager som ska fokusera på leveranser till den nya organisationen Buy and Produce. Rollen är ett uppdrag som sträcker sig fram till i början på maj. Teamet består idag av ett 20-tal personer som sitter både på plats och på andra platser.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar bland annat att ansvara för att sätta nya projekt i produktion och säkra allt från testperioder, migreringar samt scope-lösningar. Organisationen kommer att ansvara för domänen och applikationer som Order tracking och Quality Inspections and Audit.

Som Release Manager kommer du främst att arbeta med koordinering, releaseplanering och ledning av teamets dagliga arbete. I rollen ingåe även att göra konsekvensanalyser och att prioritera för att kunna ta ett riktigt beslut. Det är en spännande tjänst med högt tempo och där förutsättningarna kan ändras på daglig basis.

Kvalifikationer
  • Dokumenterad erfarenhet på minst 5 år av liknande tjänst som exempelvis förvaltningsledare eller projektledare
  • Erfarenhet av att leda team i applikationsutveckling
  • Erfarenhet av att arbeta med distribuerande team
  • Praktisk erfarenhet av att leda eller coacha team
  • Erfarenhet av agila arbetssätt
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift
Dina personliga egenskaper: Du är en person som brinner för att leverera enligt plan och har mycket god samarbetsförmåga. Vidare har du lätt att se samband och beroenden mellan olika delar i leveransen och du har ett öppet lärande sinne. Du är också organiserad och kan hålla fokus på det operativa arbetet parallellt med leveransen.

Vi erbjuder dig

Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du kommer att ha regelbunden kontakt med en dedikerad konsultchef.

I den här rekryteringen tar vi hjälp av Barona. Den första omgången av intervjuer kommer att genomföras via Recruitby.Nets egna videoverktyg.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost men för frågor/information kontakta: Jeanette Britan | jeanette.britan@barona.se

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell;
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget