Erfaren projektledare inom HR

KONE AB · HR & Personal · 21 nov

Om jobbet

Vi söker en erfaren projektledare inom HR

I rollen som projektledare kommer du att leda olika HR-projekt och även vara den som övergripande planerar återkommande HR-processer såsom lönerevisioner och medarbetarundersökningar.
Det är både en operativ och strategisk roll där du planerar, leder, styr och följer upp projekten. Projekten bedrivs i nära samarbete med verksamhetens chefer och övriga medarbetare på HR avdelningen. Projekten kommer växla mellan olika HR områden över tid. Det kan tex vara projekt inom rekrytering och introduktion, kompetensutveckling, arbetsrätt, lönesättning, resursplanering, HR-adm. och system utveckling.

Vi söker dig som har en högskoleexamen och minst 8 års erfarenhet av strategiskt/operativt HR arbete. Du har gedigen erfarenhet av och är bra på att leda större projekt inom HR- området. Vidare är du bekant med ett eller flera affärssystem, fördelaktigt inom HR eller lön. Den vi söker gillar excel och använder det obehindrat. Du är duktig på engelska som är vårt koncernspråk.

Du har en stark egen drivkraft och motiveras av att nå mål och åstadkomma resultat. Som person ser du det som naturligt att lyckas genom samarbete med andra och god dialog. Du är vidare bra på planering, struktur och uppföljning. Din kommunikationsförmåga är väl utvecklad och du har lätt för att ta fram presentationer och budskap, skriva instruktioner och policys och även att hålla utbildningar.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Marianne Vendelvik via mail marianne.vendelvik@kone.com

Tjänsten kommer att tillsättas snarast och intervjuer sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Du söker denna tjänst genom att registrera ditt CV påwww.kone.com/jobs
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
HR & Personal
Underkategori
Projektledare
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.