Erfaren projektekonom till uppdrag med start omgående!

SJR AB · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Vi söker nu en projektekonom till en av våra kunder placerade i Kista. Behovet är omgående och förväntas pågå i ca 4 månader.

I rollen kommer du att arbeta med projektredovisning till bland annat Vinnova och du kommer även att koordinera och följa upp verksamhetens projektredovisning samt effektivisera denna. Som projektekonom arbetar du nära verksamheten och du kommer att ha många kontaktytor, både interna och externa.

Arbetsuppgifter:
  • Projektredovisning EU, nationella program
  • Kontakter med projektledare och forskningsledare
  • Uppläggning av nya projekt
  • Avstämningar projektredovisning
  • Säkerställa korrekt värdering av projekten i bokföringen, enligt gällande regelverk
Vi tror att du har relevant ekonomisk utbildning samt att du har några års erfarenhet av projektredovisning. Därtill har du god förståelse för det ekonomiska flödet och har en känsla för affärer. Du är även väl insatt i internationella och nationella skatteregler/moms samt har lätt att tolka regelverk. Kunden arbetar i Visma PX varför det är meriterande om du har erfarenhet av systemet.

Som person är du analytiskt lagd, har lätt för att se mönster och skapa struktur. Du tycker om att arbeta administrativt, skapa rapporter och att själv driva ditt arbete framåt samtidigt som du är serviceinriktad och trivs i en stöttande funktion. För att lyckas med detta är det av yttersta vikt att du är både noggrann och organiserad samt är kommunikativ och har lätt för att komma in i nya arbetsuppgifter. Din ödmjuka och prestigelösa sida gör att du kommer att passa bra in i vårt gäng.

Låter detta som en spännande utmaning? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Lindqvist som är ansvarig för uppdraget, telefon 08-407 55 09. Vi ser fram emot din ansökan!

Vad erbjuder SJR?
Som konsult får du möjlighet till variation i ditt arbete och en chans att pröva olika branscher. Detta kan ge dig den personliga utveckling du söker såväl som det kan innebära mycket fina meriter för dig att nå dina drömmar i arbetslivet. Vi på SJR bryr oss om våra konsulter, du erbjuds därför en nära kontakt till din konsultchef som agerar bollplank för din fortsatta karriär med stort engagemang. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Ring Malin Lindqvist, 0766471656

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.