Erfaren processoperatör till Weber

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Är du en erfaren processoperatör och har vana av industriarbete? Är du en person som inte räds att ta egna initiativ och som trivs att arbeta i ett högt tempo? Då har vi uppdraget för dig på Weber i Tullinge!

Om arbetet
Weber är världsledande tillverkare av torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 43 länder. I produktionen i Tullinge tillverkas putsbruk och pulver för gjutningsmöjligheter. I produktionen arbetar 30 stycken anställda under högsäsong. Som processoperatör kommer du bland annat att arbeta med produktion och säckning av torrbruk, produktionsplanering av löst material och avrop av råvaror. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet för produktionspersonalen i eget skift, och agera kommunikationslänk mellan produktion-labb-kundcenter-logistik. Du kommer att arbeta i tvåskift och dina arbetstider kommer vara 06.00-14.30 och 14.10-22.30. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som processoperatör och även rollen som ledare av personal på skift. Som person är du mogen, strukturerad, självgående och noggrann. Att komma i tid och att vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Vidare trivs du med varierade arbetsuppgifter och är flexibel. För att vara aktuell för tjänsten måste du ha B-körkort och tillgång till bil, då kommunikationsmöjligheter till fabriken är begränsade. Weber håller högsäkerhetsutbildning för alla sin anställda, därför är det viktigt att du som söker är villig att följa gällande säkerhetsföreskrifter.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av produktion
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Erfarenhet av avrop av råvaror
  • Erfarenhet av produktionsplanering
  • Truckkort A & B
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som processoperatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor till befattningen är du välkommen att kontakta Marcus Berg 08-598 98 130

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Marcus Berg, 0859898130

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.