Erfaren och engagerad Fastighetsförvaltare med kundansvar i Stockholm

Om jobbet

Har du erfarenhet av fastighetsförvaltning och trivs med en självgående roll där du själv kan påverka hur du lägger upp din vardag? AKIFA Förvaltning AB är ett familjeägt förvaltningsbolag som arbetar med fastigheter främst i Stockholms innerstad men även i söderort, Sundbyberg, Lidingö och Malmö.

Information om uppdraget

Academic Work söker för AKIFA Förvaltning AB:s räkning en Förvaltare då företaget expanderar med ytterligare uppdrag. Akifa Förvaltning är ett familjärt bolag med ett tight team som sitter mitt i Stockholm City. Du kommer självständigt att ansvara för ca 15-20 fastigheter runt om i Stockholm och har stort utrymme att påverka din vardag själv.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AKIFA Förvaltning AB:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos AKIFA Förvaltning AB.

Arbetsuppgifter

Som Förvaltare kommer du att ha ett helhetsansvar över förvaltningen av dina fastigheter och till din hjälp har du ett nära samarbete både med en hyresadministratör och en fastighetsekonom. Tillsammans har ni resultatansvar och som Förvaltare är du ansiktet utåt både mot uppdragsgivare och hyresgäster.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för att upprätthålla en god kontakt med uppdragsgivare, hyresgäster och myndigheter avseende löpande förvaltning
 • Ansvara för att underhålls- och ombyggnadsprojekt upphandlas och genomförs enligt plan, upphandling av entreprenader, ledning, samordning och kontroll av entreprenörer och projektledare
 • Upprätta budget samt vissa rapporter
 • Upprätta underlag till investeringsbeslut
 • Ansvara för lokaluthyrning, hyresförhandlingar och upprätta lokalhyresavtal
 • Ansvara för fastighetsdrift och underhåll
 • Skadehantering och försäkringsärenden
AKIFA Förvaltning AB erbjuder dig ett mycket fritt men ansvarsfullt arbete i en trevlig miljö. Företaget arbetar mycket långsiktigt med relationerna till deras uppdragsgivare och har alla ett stort engagemang gällande fastighetsförvaltning.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har arbetat minst 5 år i rollen som Förvaltare eller i liknande roller och har erfarenhet inom både ekonomisk- och teknisk förvaltning.

Du har också:
 • Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
 • B-körkort
 • Mycket goda kunskaper i hyresjuridik, byggteknik och fastighetsekonomi
 • Goda kunskaper i Excel och Word
Som person är du självgående och räds inte att ta egna initiativ. Vidare innebär tjänsten att du kommer arbeta under stor frihet med ett tydligt resultatansvar. Det är viktigt för dig att hålla vad du lovar, arbeta på ett kvalitetsmedvetet sätt och ge en god service både till uppdragsgivare och hyresgäster. Vidare tror vi att du lyckas bäst i rollen genom att vara strukturerad och affärsorienterad.

Övrig information
 • Start: Hösten 2016
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult, Mathilde Wendt, 070-1619528
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [sts02@academicwork.se](mailto: sts02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

AKIFA Förvaltning AB startade 1994 och vår förvaltning omfattar drygt 300 000 kvm bostäder, kontor, butiker och garageplatser. Deras uppdragsgivare är fastighetsägare med både större och mindre bestånd som privatpersoner, stiftelser, fackförbund och fastighetsbolag. AKIFA Förvaltning AB förvaltar fastigheter belägna i Stockholms innerstad, söderort, Sundbyberg, Lidingö och Malmö. På företaget finns engagerade medarbetare med gedigen kunskap och erfarenhet inom fastighets- och förvaltningsbranschen.