Erfaren mekaniker

Om jobbet

Tekniker/ Mekaniker - öppen ansökan, Södertörn

Trafikområde Södertörns 4 verkstäder ansvarar för förebyggande och avhjälpande underhåll på 280 bussar som trafikerar SL´s linjer i Södertörn. Detta gör oss till en viktig kugge för att förenkla vardagsresorna för invånarna i regionen.

Till våra verkstäder söker vi ständigt erfarna Tekniker som är hungriga på ny kunskap och avancerade felsökningar och/ eller reparationer.

Personliga egenskaper, utbildning och arbetslivserfarenhet

Att ha hela och väl fungerande bussar är en förutsättning för att våra kunder säkert och bekvämt ska kunna resa med oss.
Därför söker vi nu erfarna och självgående mekaniker som kan genomföra felsökning, reparationer och service på våra bussar.

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Tidigare arbete med tunga fordon är ett krav och mekanikerarbete med bussar, främst av märkena VOLVO eller SCANIA, är mycket meriterande.

Du utför alla arbetsuppgifter med hög precision, noggrannhet och kvalitet. Du strävar efter ständig utveckling och kan tempoväxla vid behov.

Du är datorvan, både avseende diagnosprogramvaror och för arbetsorderhantering.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Kul på jobbet och stora möjligheter till utveckling som person och mekaniker.

Hela vårt arbetssätt präglas av en strävan mot vår vision "Alla vill resa med oss" och vår affärsidé "Vi förenklar kundens vardagsresor".

Du kommer att få en tydlig roll i att göra detta möjligt!

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna kvinnliga sökande.

Om tjänsterna

Individuell lönesättning tillämpas.

Frågor gällande tjänsterna:

Chef fordonskvalitet, e-post: Christoffer.Liljendahl@nobina.se

Sista ansökningsdag

2017-04-30

Urval sker löpande.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Christoffer Liljendahl

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om företaget

Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Nobina Sverige är en del av Nobinagruppen, ett av Nordens största persontrafikföretag.

Läs mer på
www.nobina.se