Erfaren Mättekniker Väg- och anläggning - Sörmland

Om jobbet

Erfaren Mättekniker Väg och anläggning - Sörmland

Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Sörmland, Örebro/Västmanland och Uppsala. Regionen beräknas omsätta ca 850 miljoner kr 2016 och ha ca 220 medarbetare (118 YA/100 Tjm).

Vi ser positivt på framtiden och har fått förtroendet att leda flera nya projekt och söker nu en erfaren mättekniker med erfarenhet inom väg- och anläggning.

Du är bra på det du gör och söker nya utmaningar

Du har en dokumenterad erfarenhet inom mätteknik och är trygg i din yrkesroll. Du söker nya utmaningar i form av större och utmanande projekt.

Vi söker dig som vill utvecklas inom mätteknik på spännande anläggningsprojekt med maskinstyrning. Som mättekniker arbetar du självständigt eller med kollegor i flera projekt parallellt, vilket innebär:
  • Inmätning av befintliga förhållanden
  • Utsättning för utförande av arbetet, samt granskande av ritningar och övriga bygghandlingar
  • Skapa relationshandlingar, samt ansvarar för underhåll av mät-/datautrustning
  • Vara ett stöd till produktionschefen i regleringsfrågor och enklare arbetsledning.
  • Arbeta med maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning
  • Arbetsleda och stödja andra mättekniker.
Du driver arbetet proaktivt och med hög kvalitet

Du arbetar noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Eftersom du kommer att vara delaktig i flera projekt samtidigt är det viktigt att du är ansvarstagande och självständig. Vidare har du god samarbetsförmåga och ett nyfiket och positivt förhållningssätt. Vi vill ligga i framkant inom mätteknik. Därför ser vi gärna att du har ett intresse av att driva mättekniken framåt, ser förbättringsområden och har en god problem-lösningsförmåga.

Vi tror du har en teknisk eftergymnasial utbildning kompletterad med en mätteknisk fortbildning eller motsvarande. Vidare har du mellan 1 och 3 års erfarenhet av mätteknik inom väg- och anläggningsprojekt.

Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

Placeringsort: Södertälje, Nyköping alt. Eskilstuna

Ansök redan idag

eller senast 2016-11-01 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Thorsén, distriktschef 010-448 65 82 alt. Marcus Eidenstam, Projektchef 010-448 62 08 eller Frida Siveborn, HR 010-449 50 55

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Anläggningsarbete
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.