Erfaren löneadministratör sökes till statlig myndighet!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Arbetar du som löneadministratör som vill ta nästa steg i din karriär? Då kan det här vara en tjänst för dig!
Nu söker StudentConsulting för kunds räkning en löneadministratör. Vår kund är en statlig myndighet med kontor i Huddinge. Som löneadministratör hos vår kund kommer du att arbeta med löneärenden i Primula, inrapportering av timlöner, insortering av handlingar, personaladministration såsom t.ex. att skriva anställningsavtal och beslutsunderlag. Personen måste vara beredd att hjälpa till med även annan personaladministration.

Uppdraget startar omgående och tillsätts så snart vi hittar en person med rätt erfarenhet, personlighet och ambitioner. Anställningen är ett konsultuppdrag, det vill säga att du kommer vara anställd av Student Consulting men arbetar på plats ute hos vår kund i Huddinge. Tjänsten är på heltid under kontorstider och löper fram till årsskiftet med chans till förlängning.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har ca 5 års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har utbildning inom lön, gärna en KY-utbildning. Du har tidigare arbetat med löneärenden i systemet Primula och har goda kunskaper i Excel. Som person är du hungrig på att lära dig nya saker och har god social kompetens. Du är även noggrann, effektiv och har god samarbetsförmåga. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!