Erfaren kontorssamordnare med ordningssinne i världsklass!

Om jobbet

Om tjänsten

Är du en handlingskraftig person med pondus och ett gott öga för detaljer? I rollen som kontorssamordnare finns inga ramar utan du får själv forma din roll och ta eget ansvar. Du är en naturlig ledare och har lätt för att delegera arbetsuppgifter.

Tillsammans med fyra andra personer utgör ni företagets fastighetsledning. Vår kund är en stor koncern med ett flertal bolag som sitter i spatiösa lokaler fördelat på tolv våningar i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som kontorssamordnare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att fostra och sätta en kultur som andas ordning och reda. Du kommer att röra dig över fastighetens samtliga våningsplan och se till att personalen håller rent och snyggt i sina lokaler. Det är därför viktigt att du som person är mycket uppmärksam på eventuella fel som behöver ordnas och inte har några problem att kommunicera detta trevligt men bestämt. Du kommer att ses som en kulturbärare som sprider god stämning på kontoret.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en lång arbetslivserfarenhet och nu vill få möjligheten att arbeta inom en stor koncern där du dagligen träffar hundratals människor. Du är en person med stark karaktär och pondus som inte har några problem att peka med hela handen. Det är av stor vikt att du är en driven, ansvarsfull och självgående person då du inte kommer ha någon som styr dig i ditt arbete. Rollen kräver inga specifika arbetslivserfarenheter utan det viktigaste är att du har en förmåga att se vad som behöver göras och kan kommunicera det på ett professionellt sätt.

Övrigt

Detta är en tillsvidareanställning hos vår kund. Start för tjänsten är omgående, men vi kommer att ta hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00 eller linnea.hagg@kfx.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Koordinator
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Kontorsfixarna är ett av de äldsta bemannings- och rekryteringsföretagen i Sverige. Vi bidrar med en unik branscherfarenhet och över 500 medarbetare runt om i landet.