Driven Javautvecklare

Om jobbet

Om företaget

För kunds räkning söker vi nu en driven Java-utvecklare. Tjänsten är på heltid med placering i Karlskrona. Vår kund är en internationell leverantör av embedded solutions, offshore development och produktinformation. Företagets kultur präglas av en passion för teknik och information och de är stolta över att kunna leverera högkvalitativa lösningar. De erbjuder goda möjligheter till utveckling och har en stor variation av uppdrag. Som konsult hos vår kund får du inte bara spännande arbetsuppgifter, utan även möjlighet att knyta många intressanta kontakter, både internt och via olika kunduppdrag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Javautvecklare ingår du i vårt kundföretags utvecklingsteam, en gedigen grupp av IT-experter som brinner för utveckling. Du kommer arbeta som konsult med olika spännande och nydanande uppdrag, vilket skapar en variationsrik och utvecklande arbetssituation. Flera av företagets kunder är ledande och framgångsrika teknikbolag, vilket ger dig möjlighet att arbeta med de allra senaste teknikerna och metoderna inom branschen.

Din profil

Du har minst 2 års högskole-/universitetsutbildning inom Data, IT, Systemvetenskap. Är du civilingenjör har du troligtvis gått Data eller Fysik. Du har 5 års erfarenhet av Javautveckling, ett års erfarenhet av IT-utvecklingsprojekt samt erfarenhet av strukturerat projektarbete tillsammans med andra projektmedlemmar.

Du har erfarenhet av utveckling i Javamiljö, DevOps, testdriven utveckling och Continuous Delivery, samt DLC (Maven, Nexus/Jenkins, JIRA, Git). Du har kunskaper av integrationsplattformar (RedHat Fuse, Oracle SOA suite etc), Webbtjänster (SOAP eller REST), skiktad arkitektur, ramverk (Spring, Hibernate, Camel, CXF) samt tjänster som använder databaser eller köer. Det är meriterande om du arbetat inom bank och finans, e-hälsa och myndigheter.

Som person är du stresstålig, lojal, flexibel, analytisk samt har en god inlärningsförmåga. Du talar mycket god svenska och engelska.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 juli

Om företaget

TopSkill är ett HR-företag med fokus på internationell rekrytering och personaluthyrning samt market business support. Från våra internationella kontor arbetar vi dagligen med att söka, intervjua och presentera kompetens inom IT, försäljning och ekonomi till företag runt om i Europa.