Erfaren Java-utvecklare

Om jobbet

Om företaget

För kunds räkning söker vi nu en erfaren Java-utvecklare för direktrekrytering (du anställs direkt av kundföretaget). Tjänsten är på heltid med placering i centrala Stockholm. Vår kunds vision är att tillföra affärsnytta genom IT. Denna vision är nedbruten till tre olika affärsområden: metodstöd, system och infrastruktur. Fokus ligger på integration och de angränsande systemområdena kring detta.

Vår kund har ett långt och nära samarbete med flera plattformsleverantörer, däribland Red Hat (Fuse), Oracle (Fusion Middleware) samt Microsoft. Bolaget arbetar helt leverantörsoberoende och anlitas därför ofta av stora organisationer för att genomföra heltäckande utredningar kring val av middleware-teknik.

Urval till tjänsten sker löpande så v.v. inkom med din ansökan så snart som möjligt.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som Javautvecklare. Du kommer vara en drivande kraft inom området Continuous Delivery, Continuous Integration och automatisering. Du kommer i olika sammanhang även fungera som informell ledare.

Din profil

Du har minst 2 års högskole-/universitetsutbildning inom Data, IT, Systemvetenskap. Är du civilingenjör har du troligtvis gått Data eller Fysik. Du har 5 års erfarenhet av Javautveckling, ett års erfarenhet av IT-utvecklingsprojekt samt erfarenhet av strukturerat projektarbete tillsammans med andra projektmedlemmar.

Du har erfarenhet av utveckling i Javamiljö, DevOps, testdriven utveckling och Continuous Delivery, samt DLC (Maven, Nexus/Jenkins, JIRA, Git). Du har kunskaper av integrationsplattformar (RedHat Fuse, Oracle SOA suite etc), Webbtjänster (SOAP eller REST), skiktad arkitektur, ramverk (Spring, Hibernate, Camel, CXF) samt tjänster som använder databaser eller köer. Det är meriterande om du arbetat inom bank och finans, e-hälsa och myndigheter.

Som person är du stresstålig, lojal, flexibel, analytisk samt har en god inlärningsförmåga. Du talar mycket god svenska och engelska.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 mars

Om företaget

TopSkill är ett HR-företag med fokus på internationell rekrytering och personaluthyrning samt market business support. Från våra internationella kontor arbetar vi dagligen med att söka, intervjua och presentera kompetens inom IT, försäljning och ekonomi till företag runt om i Europa.