Erfaren Drifttekniker till Signalisten

Om jobbet

Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse med 50 anställda. Tillsammans med det helägda dotterbolaget Solnabostäder äger Signalisten ca 3 900 lägenheter och 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna. Stora pågående och kommande projekt ger Signalisten en spännande tid i en expansiv region med stora utmaningar. Visst vill du vara med oss och utveckla Signalisten och Solna! Läs mer om oss på www.signalisten.se

Vi söker dig som är erfaren Drifttekniker som har driv och är serviceinriktad, och vill jobba med fastighetsteknik i ett spännande fastighetsbolag. Som drifttekniker på Signalisten ansvarar du för att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.

Arbetsbeskrivning

Övervaka driften av värme och ventilation i fastigheter. Felsökning och kontroll av arbete genomfört av externa entreprenörer. Återrapportera till hyresgäst och förvaltning. Planering och genomförande av förebyggande undersökningar. Analyser om energianvändning samt energioptimering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

Teknisk eftergymnasial utbildning är meriterande

Gedigen erfarenhet från en roll som drifttekniker inom styr-regler är meriterande

Specialistutbildning mot ventilation eller VVS är meriterande

Behärskar svenska i tal och skrift

God datorvana

B-körkort är ett krav

Vem är du?

Som person är du nyfiken, gillar att lära sig nya saker och att lösa problem. Du kommer att ha daglig kontakt med hyresgäster vilket ställer krav på god social förmåga. Du kommer att tillhöra ett arbetslag samt få arbeta en hel del självständigt vilket ställer höga krav på både samarbetsförmåga och att du trivs med att ha ett stort eget ansvar. Andra viktiga egenskaper är flexibilitet och lyhördhet. Du trivs med att arbeta i nära kundrelation och är prestigelös. Framför allt ska du känna att du delar Signalistens värderingar. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Signalisten samarbetar med Isaksson Rekrytering som kommer att intervjua kandidater löpande. Tycker du att tjänsten låter intressant och vill veta mer vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Lindström 070 768 3900.

Vi kontaktar för intervjuer löpande så skicka din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget