Erfaren Byggledare, Bygg

Om jobbet

I vår ambition att utvecklas och säkra kvalitet i våra projekt vill vi söker vi nu en erfaren byggledare till vår grupp, Projekt Bygg och lokalplanering.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att leda eller deltaga i de uppdrag vi har. Du arbetar som beställarrepresentant och ansvarar för budget, tidplan samt funktion och kvalitet. Du initierar och leder möten med de olika parterna vilka kan vara myndigheter, projekterande konsulter, förvaltningsorganisationen Entreprenörer m.fl. Du kommer att ansvara eller medverka i utformandet av systemlösningar och konstruktioner. Hos oss kommer du att arbeta mycket brett, t ex med riskanalyser, kalkylering, anbud och tidplaner. Dagliga kontakter med kund, media ansvariga och driftorganisationen ingår också. Arbete med ständiga förbättringar och utveckling av system och arbetssätt är en del av vardagen.

Arbetet genomförs enligt vår Uppdragsprocess som är ett standardiserat arbetssätt inom företaget. Jobbet som byggledare innebär många kontakter både inom Scania samt de konsulter och entreprenörer vi använder.

Vi söker dig som har:
  • Minimikrav: Utbildning motsvarande 3-årig teknisk gymnasium inom gällande teknikområde alt. motsvarande 2-årig högskola inom teknikområdet.
  • Meriterande: Civilingenjör inom gällande teknikområde likaså kontrollansvarig enligt PBL.
  • Grundläggande utbildning inom projektledning och projektledningsmetodik.
  • Kännedom om lagar, förordningar och krav inom bygg samt kännedom om entreprenadjuridik.
  • Goda datakunskaper.
  • 5-10 års erfarenhet från byggledning och projekteringsledning.
  • Förmågan att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare.
  • B-körkort
Vem är du

Du är en öppen och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du är förtroendeingivande, stresstålig och har en naturlig pondus och diplomati. Du vet vikten av att kommunicera på rätt sätt. Du måste vara resultatinriktad och ha förmågan att hålla ihop projekt och driva dem framåt, våga ta beslut.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information

Johan Hane, Gruppchef, 08-553 898 87

Urban Freberg, Personalchef, 08-553 814 48

Ansökan

Ansök med bifogat personligt brev, CV och betygskopior senast 2016-12-09.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014).