Erfaren Business controller sökes till digital byrå

Academic Work · Ekonomi · 12 dec

Om jobbet

Är du redo att ta dig an din nästa utmaning i din karriär? Vår kund söker nu en erfaren Business controller som vill utvecklas vidare och så småningom vill ta sig an en roll som CFO. Antar du utmaningen? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Business controller.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Vår kund är en digital byrå som beskriver sig själva som ett start-up bolag.
Bolaget har idag inte en renodlad ekonomi-avdelning och det är där du kommer in. Som Business controller kommer du själv att ansvara för att styra upp, organisera och sätta rutiner för hur man ska arbeta.

Du ansvarar bland annat för:
 • Prognosarbete
 • Uppföljning, bland annat kostnader och intäkter
 • Att ta fram nyckeltal
Du arbetar självständigt och rapporterar till VD, affärsområdeschef och COO.

Tjänsten passar dig som är redo att ta dig an nästa utmaning i karriären och som långsiktigt vill ta dig an en roll som CFO.

Vi söker dig som
 • Har relevant utbildning
 • Har minst 3 års erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare
 • Är van att arbeta självständigt och vill bygga upp nya rutiner och strukturer
Som person är du en doer som kavlar upp ärmarna och tar tag i det som behöver göras. Du vill arbeta proaktivt och brinner för ekonomi och att bygga upp ett helt nytt arbetssätt internt. Du trivs i en miljö där det är högt i tak. Vidare är du lugn och trygg i ditt arbete, du kommer inte att kunna delegera dina arbetsuppgifter till andra och är ödmjuk inför att alla rutiner inte är på plats.
 • Start: Omgående, vi tar hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.