Erbjudandeansvarig till Ragn-Sells

Om jobbet

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1600 medarbetare i Sverige och 2600 i hela koncernen. Omsättningen är drygt 3 miljarder i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge, Estland, Lettland och Polen

Vill du vara med och utforma Ragn-Sells Digitala Erbjudanden?

Ragn-Sells söker till Verksamhetsutveckling, en Erbjudandeansvarig - Digitala Erbjudande

Verksamhetsutveckling är en central funktion i Ragn-Sells och består av två enheter, Erbjudandeutveckling och Process & Kvalitet. Den lysta tjänsten tillhör enheten Erbjudandeutveckling. Erbjudandeutveckling ska verka för att Ragn-Sells erbjudandeportfölj ligger i framkant på marknaden. Funktionen ansvarar för att förvalta och utveckla erbjudandeportföljen med tillhörande processer. Funktionen ansvarar även för att hålla samman omvärldsbevakning och omvärldsanalys, tjänstestruktur, prissättningsstrategi och erbjudandeportal. Inom Erbjudandeutveckling kommer vi vara organiserade utifrån Ragn-Sells kundsegment. Gruppen kommer initialt att bestå av fyra Erbjudandeansvariga med ansvar för givet kundsegment varav en med ansvar för våra digitala erbjudanden.

Dina arbetsuppgifter

Som Erbjudandeansvarig förvaltar och utvecklar du erbjudandeportföljen för Ragn-Sells digitala erbjudande, exempelvis statistiktjänster och delar av kundportalen. Baserat på kund- och verksamhetsinsikt konceptualiserar och utvecklar du befintliga erbjudanden och initierar nya utvecklingsinsatser för att uppnå ökad kundnöjdhet, lönsamma erbjudande och effektiva tjänster. Du kommer att arbeta i nära samarbete med verksamheten såsom t ex försäljning, affärsstöd och materialansvariga för att säkerställa att de erbjudanden som tillhör ditt ansvarsområde är säljbara, producerbara och lönsamma under dess hela livscykel. I rollen ingår att definiera våra kunders digitala kundresa och visa på möjligheterna med de digitala kanalerna för interna intressenter. Du tar fram beslutsunderlag och lönsamhetskalkyl för utvecklingsprojekt och agerar som projektbeställare. Det innebär bland annat att du tar fram prisnivåer, följer upp och mäter lönsamhet för våra erbjudanden. Du ansvarar vidare för kontinuerlig omvärlds- och marknadsbevakning inom ditt område, säkerställer att erbjudandematerial så som webben, prisinformation, kalkyler, säljpresentationer, avtal och offertmallar tas fram och hålls tillgängliga och uppdaterade. Vi kommer att arbeta som ett team varför du kan komma att arbeta med tjänster som inte direkt faller inom det segment som du ansvarar för

Vem söker vi?

Rollen passar dig som är affärsorienterad och brinner för affärs- och erbjudandeutveckling.
Genom djup förståelse av våra tjänsteområden, vår omvärld och våra kunder ansvarar du för att vi har konkurrenskraftiga, hållbara och lönsamma erbjudanden. Du har flera års erfarenhet av användarbarhet och utveckling av tjänster i webb, mobil och sociala medier, och ser möjligheter att introducera erfarenhet av digitala erbjudande från andra branscher till Ragn-Sells. Du har även erfarenhet av att analysera kundbehov samt bedöma affärs- och verksamhetsnytta.
Du har en eftergymnasial utbildning inriktad mot ekonomi, marknad eller teknik och har ett stort intresse för hållbarhets- och miljöfrågor. Har du erfarenhet av projektledning det meriterande. Du har erfarenhet av försäljningsarbete eller annat kundnära arbete.

Som person är du genuint intresserad av att skapa användarvänliga tjänster, som skapar både kund- och verksamhetsnytta. Du har ett stort intresse för utveckling inom webb, mobil och sociala medier samt följer trender inom digitalisering. Du är kommunikativt säker, kan entusiasmera andra och visa på möjligheter med digitala lösningar samt har god förmåga att bygga nätverk, samarbeten och förtroende både internt och externt. Du är ansvarstagande med god förmåga att planera och arbetar uthålligt och konsekvent för att fullfölja planer.
Du har förmåga till brett och övergripande synsätt på frågor, både en strategisk och kreativ höjd, samt har god analytisk förmåga

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds en spännande roll hos oss på Ragn-Sells, ett familjeägt miljöföretag i världsklass. Vi som jobbar här vill vara med och påverka hur vi tar hand om vår miljö, samt bidra till förbättringar. Du kommer att få axla en viktig roll hos Ragn-Sells, där vi vill vara i framkant vad gäller digitala erbjudanden.

Är du intresserad?

Du ansöker med ditt CV samt ett personligt brev på svenska, senast den 19 december. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Vid frågor kontaktar du rekryteringskonsult Susanna Ask på susanna.ask@badenochandclark.se Alt. 08-598 980 20. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tele: 08-598 980 10.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Susanna Ask, 08-598 980 20

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget