Entreprenadingenjör till stor aktör i Stockholm

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en Entreprenadingenjör vars uppgift är att vara en stödresurs inom produktionsenheten. Du jobbar i team och du jobbar i nära samarbete med Platschef/Projektchef. I rollen medverkar du bland annat i produktionsförberedelser och bistår Platschefen vid planering, förhandling, byggmöten och ekonomiarbeten.

Din profil

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning och ett antal års arbetslivserfarenhet från branschen. Vi ser gärna att du arbetat i produktion sedan tidigare och har du även erfarenhet av projektering är det meriterande. Du har goda kunskaper inom teknik och produktion, samt har goda kunskaper inom ekonomi, planering och uppföljning.

Vi tror att du är en affärsinriktad, drivande och initiativrik person. Vidare är du kostnadsmedveten och har ett strukturerat arbetssätt samt har lätt för att samarbeta med andra. Du kan lätt sätta dig in i kundens behov och förväntningar och har en god analytisk förmåga.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk siri@2Complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss.
Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Vår kund är ett företag inom bygg och anläggning. Verksamheten omfattas av att utföra mark- och anläggnings entreprenader.