Entreprenadingenjör till Rydbergs Bygg i Stockholm!

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Rydbergs Bygg har tillsammans med övriga bolag i Bergsgruppen varit med om en framgångsrik resa och har vuxit mycket de senaste åren. Företaget utsågs bland annat till "Gasell-företag" både 2008 och 2009. Efter en stark tillväxt ligger idag fokus på processer, vinstmarginaler och kvalitet innan nästa expansion kan ske. I samarbete med Level Recruitment söker nu därför Rydbergs Bygg en Entreprenadingenjör till Stockholmskontoret. Du kommer att bli en nyckelspelare då företaget ska nå sin vision och framtida tillväxtmål. Kontoret i Stockholm har funnits sedan 2010 och kommer att vara ett prioriterat tillväxtområde inom Bergsgruppen under de närmsta åren. Läs mer på www.rydbergsbygg.se

Till vår uppdragsgivare Rydbergs Bygg söker vi nu en strukturerad Entreprenadingenjör som brinner för siffror.

Du kommer att tillhöra entreprenadavdelningen där du tillsammans med en erfaren entreprenadingenjör stöttar verksamheten med varierande projekt i storlek från 5-60 MSEK. Du blir en nyckelspelare vid anbudsförfrågningar där du kalkylerar fram underlag och tillsammans med VD kommer du att ha stor påverkan kring vilka nya projekt företaget åtar sig.

Med din erfarenhet kommer du hjälpa avdelningen att nå sina uppsatta mål där nöjda kunder och lönsamma ROT-projekt är i fokus.

Rydbergs Bygg har sitt kontor i Årsta där de sitter i trevliga nyrenoverade lokaler. Du rapporerar till VD.

I rollen ingår:
  • Kalkylering, inköp och projektekonomiska beräkningar
  • Upphandling av underentreprenörer
  • Tillsammans med platschef ansvara för budget och prognosuppdatering
  • Bereda inför produktionsstart tillsammans med produktionschef eller platschef
  • Koordinera och beräkna olika typer av beslutsunderlag
  • Anbudsförfrågningar
  • Möjlighet att vara delaktig i vidareutveckling och effektivisering av processer och rutiner
Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har minst tre års byggteknisk produktionserfarenhet där du kan ha arbetat som snickare, lagbas, produktionsledare eller motsvarande.

Du har minst två års erfarenhet i en tjänst med kalkyl som huvudinriktning hos en byggentreprenör där du har arbetat med kalkyler mellan 5-60 MSEK. Vidare har du tidigare arbetat på ett byggföretag med en omsättning om minst 50 MSEK. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem såsom ISO 900 eller BF9K.

Vi ser det också som meriterande om du även har en eftergymnasial utbildning och då gärna inom byggnadsteknik alternativt ekonomi.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är förtroendeingivande, tydlig och värdesätter att ha struktur samt ordning och reda i ditt arbete. Du har också ett stort sinne för affärer, siffror och är en god planerare. Du drivs av utveckling och av att arbeta i en entreprenörsdriven organisation där du kan påverka din arbetsdag och vara en viktig del av ett framgångsrikt team.

Körkort med minst B-behörighet är ett krav.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Rydbergs Bygg med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Carolina Eskengren, 08-120 50 427

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Rydbergs Bygg grundades 1971 och är numera Södermanlands största, privata byggbolag. Vi är ca 85 medarbetare och omsätter ca 240 MSEK, varav ca 80 på Stockholmskontoret. Vi arbetar framförallt i Nyköpings- och Stockholmsregionen och erbjuder tjänster inom nyproduktion, ombyggnation, byggservice, industri och fastighetsutveckling. Våra största kunder är kommuner, fastighetsägare och industrin. Vi ingår även i Bergsgruppen som är en bolagsgrupp med olika inriktningar inom byggbranschen med ca 150 medarbetare och en omsättning på ca 280 MSEK. Vår vision är: "Branschens attraktivaste och effektivaste arbetsplats år 2025".