Entreprenadingenjör till JM Entreprenad!

Om jobbet

Är du intresserad av att arbeta som Entreprenadingenjör i ett företag med fokus på tillväxt och utveckling, spännande projekt och kunder? Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en efterlängtad roll med sköna kollegor och god stämning!


Rollen


Som Entreprenadsingenjör region Hus ansvarar du för tilldelade inköp och sammanställer prognoser i byggprojekt. För att lyckas i rollen behövs en förmåga att hålla i och ha en löpande god ekonomisk uppföljning på kostnader och tidsplan. Du har en närvaro i projektet och håller vad du lovar. Framgångsfaktorn är att du har ett proaktiv beteende och gör träffsäkra prognoser som ligger till grund för budget och tidsplaner.

Vi värdesätter din karriär högt och erbjuder utbildningar för din personliga utveckling. JM Entreprenad är i en stark utvecklingsfas och kommer inom överskådlig framtid fördubbla sina verksamheter. Här finns det karriärmöjligheter för dig. Vi sitter i moderna lokaler i Solna, Frösundavik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Sammanställa prognoser 4ggr/år
  • Medverka vid kalkylstartsmöten och vid kalkylgranskning
  • Hantera förfrågningar och anbud i samband med upprättande av produktionskalkylen
  • Följa upp avvikelser och vara behjälplig vid regleringar med leverantörer och underentreprenörer
  • Upprätta den projektspecifika inköpsstrategin för PIP-projektering
  • Genomföra inköpsmöten
  • Genomföra leverantörsutvärderingar
  • Upprätta inköpsplanen och administrativa arbetsuppgifter
Mer om dig

Du trivs med att vara ute på byggena och vara näravande i verksamheten. Du beskriver dig som en analytisk och noggrann person med ett tydligt mål i sikte. Du har god kunskap inom inköp och avtal, entreprenadjuridik, byggteknik och ritningsläsning. Du tycker det är roligt kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning.

Har du en akademisk examen och arbetat med byggprojekt är det en stark merit. Vi tror du har en ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet men detta är inget krav. Du har en god uppfattning och erfarenhet av byggbranschen med relevant kunskap om myndighetskrav och lagar. Vidare har du kontraktsvana inom bygg vilket också är ett krav.

Om JM

JM Entreprenad AB är ett företag som präglas av kvalitetsfokus, utveckling, långsiktighet och engagemang. Vi eftersträvar att vara den mest attraktiva arbetsgivaren på de marknader där vi verkar och erbjuder en framtidsinriktad arbetsmiljö och en organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar.

För att läsa mer om JM Entreprenad, klicka här!

Intresserad!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lars-Christer Andersson på telefonnummer 073-521 65 78 eller lars-christer.andersson@wise.se

Sista ansökningsdag är 21 december. Vänligen notera att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Registrera din ansökan i kombination med ett personligt brev via www.wise.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget