Entreprenadingenjör

Om jobbet

Vi håller just nu på med flera spännande projekt mot beställare som Stockholm Stad, Sundbyberg Stad, Lidingö Stad, Solna Stad och Haninge kommun. Med anledning av detta söker vi nu en entreprenadingenjör med inriktning kalkyl. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare som utvecklas inom vår organisation.

Arbetsuppgifter:
Som entreprenadingenjör fungerar du som länken mellan platschefen och våra arbetsplatser inom området. Du arbetar även tillsammans med platschefen vid planering av nya uppdrag, och är en viktig rådgivare vid framtagandet av produktionskalkyler exempelvis gällande riskbedömning och identifiering av utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår att samverka i ett antal interna nätverk för att sprida erfarenheter och stötta våra platschefer med produktionsutveckling. Som entreprenadingenjör kommer du rapportera direkt till platschefen och ingå i dennes stab och ledningsgrupp.

Kvalifikationer:
Du har en teknisk universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot exempelvis väg och vatten eller annan formell bakgrund/erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Som person är du driven, ser affären, och tar initiativ till att hitta nya möjligheter och lösningar. Du har god datavana och är intresserad av att utveckla vårt arbete med interna IT-system. B-körkort är ett krav.
Det är meriterande om du har arbetat med anläggning tidigare. Du måste också ha en god analytisk förmåga, ett strukturerat arbetssätt, vara flexibel och kreativ samt agera på ett affärsmässigt sätt.

Hos oss på Lestra blir du en del av ett kollektiv som hela tiden utvecklas.

Heltidstjänst med tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Filip, 0704287101

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Lestra utför utförande- och totalentreprenader mot kommuner, föreningar och större företag. Lestra utför projekt i form av lekplatser, bostadsgårdar, vägarbeten, ledningsschakt, skolor, förskolor och dräneringar. Ja, allt på marken.


Hitta hit

Visa var