Enhetschef

Om jobbet

Vi söker en enhetschef som kan leda och utveckla ett par av föreningens enheter. De berörda enheterna är - Familjevården, Träningslägenheter, SAFE Stockholm, SAFE Botkyrka, Björka boende samt vårt Halvvägshus.

Som enhetschef kommer du att ha ansvar för att strukturera, inspirera och utveckla en god arbetsmiljö på de olika enheterna. Genom ett tydligt och kommunikativt ledarskap skapar du affärsplanering och tydlighet kring vårt uppdrag. Du har erfarenhet av att skriva och svara på anbud och ser det som en naturlig del i ditt utvecklingsarbete. Du har övergripande strategiskt ansvar för budget och personal. Du kommer också ansvara för marknadsföring/merförsäljning av enheterna samt hålla och utveckla relevanta nätverk för respektive område.

Du ingår i Skyddsvärnets ledningsgrupp som är ansvarig för att leda enheterna på en strategisk- och operativ nivå. Det kräver att du klarar att pendla mellan organisations- och gruppnivå i arbetet och har erfarenhet av strategisk planering i en organisation.

Vi tror att du har en relevant högskoleutbildning samt mångårig erfarenhet av chefs- och ledarskap i högre position. Du har god samarbetsförmåga och är en god kommunikatör. Du skapar förtroende, trygghet och goda relationer samt har analytisk förmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt förmågan att se möjligheter och genomföra idéer tillsammans med andra medarbetare. Erfarenhet av socialt arbete och arbete inom Socialtjänsten, Kriminalvården eller liknande aktörer är meriterande.

Vi ser även att du är van vid att arbeta efter utsatta budgetmål och har erfarenhet av organisationsförändringar samt uppstart av nya verksamheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning men börjar med sex månaders provanställning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av direktor Nilla Helgesson 08-729 17 33 eller personalchef Aleksander Dimitrijevic 08-562 574 21

Välkommen med din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Skyddsvärnet är en non-profit organisation som sedan 1910 har bedrivit socialt utvecklingsarbete. Vi är en innovativ och flexibel organisation som är partipolitiskt och religiöst obunden.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var