Engagerade personaladministratörer sökes för extrajobb

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en flexibel och serviceinriktad student som nu söker ett utmanande extraarbete? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker nu två engagerade studenter som kan stötta vår samordnare i vår kunds arbetsmarknadsutbildning inom IT i Stockholm. Arbetet består till stor del att hjälpa deltagare i deras jobbprocess. Du kommer arbeta med arbetsmarknadsaktiviteter såsom CV, Sociala medier, intervjuträning, presentationsteknik m.m.

Tycker du om att föreläsa och vill utmana dig i den rollen dessutom är det ett extra plus! Vi vill också att du har god telefonvana och kan agera mötesbokare emellanåt.

Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera, största behovet har vi dock när utbildningarna startar Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.
Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb. Kanske studerar du inom beteendevetenskap eller går PAO programmet nu? Det viktigaste är att du är nyfiken, har viljan och har lätt för att bemöta olika personer och utgå ifrån deras förutsättningar och nivå.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1,5 år kvar på dina studier. Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!