Engagerade pedagoger till åk 1-3

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för läraryrket och som vill ingå i ett gäng med engagerade och framåtsträvande kollegor och en tydlig och stöttande ledning. Skolan ligger Upplands Väsby nära Väsby centrum och allmänna kommunikationer.

Vi söker följande:
  • En behörig lärare som ska samverka med två lärare som ansvarar för undervisningen i åk 3 som är två klasser. En av lärarna i treorna kommer vara ur verksamhet ca 20-30 % varje vecka för uppdrag som arbetslagsledare.
  • En behörig lärare med stort intresse för specialpedagogiska insatser och stöd. Du blir en extra resurs som samverkar med specialpedagogen på skolan och går in i grupper/klasser som behöver stöd, jobbar med mindre grupper och även elever individuellt.
Detta söker vi hos dig:
  • att vara en mycket trygg och stabil vuxen som kan sätta tydliga gränser
  • att vara en engagerad lärare som strävar efter att bygga goda relationer med eleverna
  • att vara en lärare som skapar en engagerande undervisning för alla elever oavsett behov och förutsättningar
  • att vara en lärare som kan skapa en undervisning utifrån det läge där eleverna befinner sig
  • att vara en lärare som drivs av att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet för att kunna erbjuda den bästa möjliga lärandemiljön
  • att ha god samarbetsförmåga - arbetslaget är viktigt!
  • att ha vana av att arbeta med digitalt lärande - alla elever har sina egna Ipads
Din profil

Du är lösningsfokuserad och arbetar för att eleverna ska nå så långt det är möjligt i sin kunskapsutveckling. Du har ett prestigelöst förhållningssätt till elever och arbetskollegor och du är välplanerad och strukturerad. Din undervisning är varierad och du är duktig på att individanpassa men samtidigt se helheten. Du använder gärna digitala hjälpmedel i undervisningen. Du är modig och kreativ och vågar pröva och ompröva. Du kommer att arbeta på en modern skola med stort engagemang med drivna pedagoger och massor av glädje. Här får du möjlighet att delta och bedriva nytänkande och framtidstänkande kring undervisning och lärande.

Du blir anställd direkt av skolan men rekryteringsprocessen sker vi Clockwork Skolbemanning. Omfattningen är heltid och tillsvidare.

För mer information, kontakta oss.

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se, lediga jobb/pedagogik.

Vi söker även lärare med andra erfarenheter och behörigheter, och vill gärna komma i kontakt med dig som är nyfiken på nya utmaningar.

Gilla oss på facebook.com/skolbemanning
Nytt chefsjobb inom skola? Facebook.com/groups/rektorer

www.pedagogjobb.nu
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Bodil Henrikson, 0733512740

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Clockwork Skolbemanning är till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår med bemanning och rekrytering av lärare och annan skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Allt för att du som lärare och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat bamanningsföretag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs om oss på www.clockworkpersonal.se