Engagerad och social redovisningsassistent till Quickspin

Quickspin · Ekonomi · 25 dec

Om jobbet

Är du grym på löpande bokföring och vill jobba på ett ungt och växande företag? Gillar du flexibla arbetstider och en rolig arbetsmiljö? Kan du starta under december månad? Sök då denna tjänst!

Arbetsuppgifter
Ni är två på ekonomiavdelningen där du kommer sköta all löpande bokförig för företaget. Arbetsuppgifterna kommer utföras i enlighet med K3. Du kommer även att sköta moms, skatt och rapportering. Även periodisering är en del av dina arbetsuppgifter. Transaktioner i olika valutor, tex USD och GBP, förekommer ofta och därför är det bra att du har tidigare erfarenhet av det. Du kommer även att arbeta med lön.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som kan löpande bokföring som rinnande vatten och som har erfarenhet av att arbeta i engelsktalande koncerner då koncernspråket hos Quickspin är engelska. Det är därför ett krav att du kan prata flytande engelska och svenska. Har du erfarenhet av SAP är detta meriterande. Har du relevant utbildning från högskola eller universitet är det också meriterande men erfarenhet av löpande bokföring och din personlighet är det vi kommer lägga störst vikt på.

Andra personliga egenskaper som Quickspin värdesätter hos dig är din utpräglade sociala sida samt din humor. Lättsamhet, ansvarsfullhet och idéer är också något som uppskattas.

Övrigt
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 5 månader med en anställning hos oss på SW. Därefter finns det mycket goda chanser till överrekrytering till kund. Du ska kunna starta omgående och kunna svenska och engelska helt flytande. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum då behovet är omgående. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.