Engagerad och analytisk Akustikingenjör till Structor Akustik

Om jobbet

Structor erbjuder nu dig som är Akustikingenjör ett brett och omväxlande arbete på ett attraktivt bolag där du kommer att arbeta i en konsultroll, men alltid med stark förankring på kontoret och nära dina kollegor. Välkommen med din ansökan idag så kan vi berätta mer om vad Structor kan erbjuda dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Structor Akustiks räkning en engagerad och analytisk Akustikingenjör. Du kommer att arbeta i Stockholmsregionen och sitta på kontoret som finns vid Torsplan. I dagsläget arbetar 10 personer på Structor Akustik och man värdesätter en god gemenskap och en öppen atmosfär där man har roligt tillsammans och samtidigt arbetar mot att gemensamt leda bolaget framåt!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Structor Akustik. Alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Arbetsuppgifter

Som akustikkonsult kommer du arbeta med olika projekt inom exempelvis omgivningsbuller, byggnadsakustik och vibrationer. Du kommer att arbeta i en konsultroll gentemot kunder, men hela tiden i nära samarbete med dina kollegor på Structor Akustik. Projekten spänner över många områden och kan vara av olika karaktär, vilket gör att du kommer att erbjudas en omväxlande vardag. Du har en viktig roll i att förvalta existerande kundsamarbeten och att hela tiden arbeta för att upprätthålla hög kvalitet gentemot kund. Du arbetar ute hos kunder i Stockholmsregionen uppskattningsvis någon dag per vecka och övrig tid sitter du på Structor Akustiks kontor på Torsplan.

Du kommer till exempel att:
 • Delta i möten hos kunder samt genomföra platsbesök och mätningar
 • Utföra beräkningar, göra analyser samt skriva rapporter kring dina framtagna resultat
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett attraktivt företag som erbjuder sina anställda bra anställningsvillkor och stora möjligheter att vara med och påverka. Structor Akustik har en stabil kundbas vilket innebär att du kommer att erbjudas ett omväxlande och intressant jobb där du får möjlighet att arbeta i projekt av varierande karaktär och omfattning.

Vi söker dig som
 • Civilingenjör med inriktning mot Akustik
 • Flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska då du kommer att arbeta med både svensktalande och engelsktalande kunder
Det är mycket meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från att arbeta med akustikfrågor eller om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en konsultroll.

Som person är du serviceminded och flexibel i ditt angreppssätt. Egenskaper som gör att du trivs och presterar väl i en konsultroll där du arbetar i olika projekt parallellt. I din roll som konsult gentemot Structor Akustiks kunder är det också viktigt att du har ett analytiskt förhållningssätt samt besitter den kunskap som krävs för att kunna förstå kundernas behov samt att kunna komma med förslag och analyser kring deras utmaningar.

Då du kommer att ansvara självständigt för dina egna kundprojekt är det viktigt att du är mycket ansvarstagande och alltid har ett stort fokus på att upprätthålla hög kvalitet. Vidare är du en social person och en bra teamplayer som trivs att arbeta på en arbetsplats där man jobbar kreativt och engagerat med stort fokus på att hjälpa varandra genom att bolla idéer/utmaningar samt har roligt tillsammans.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön, samt årlig vinstdelning
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör, Malin M Andersson 08-562 467 06
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Structor Akustik tillhör Structor-koncernen och arbetar med akustik- och ljudrådgivning för sina kunder, allt från tidiga utredningar till projektering av bostäder och lokaler, buller- och vibrationsutredningar inklusive förslag till åtgärder, bullerberäkningar och analyser, fältmätningar, kontrollprogram och uppföljning.