Engagerad HR Business Partner

Hoist Group · HR & Personal · 16 jan

Om jobbet

Har du en passion för HR och trivs i en bred roll där du får arbeta både strategiskt och operativt? Då vår nuvarande HR business partner går på föräldraledighet i januari/februari 2017 söker vi en vikarie för henne!

Som HR Business Partner är du ansvarig för att driva HR-frågorna i organisationen och din främsta uppgift är att leverera ett kvalificerat HR-stöd till våra chefer. Rollen kommer att innefatta att arbeta självständigt och driva HR arbetet framåt, vidareutveckla nuvarande HR processer och vara fokuserad på att leverera resultat. Du får ta dig an operativa och strategiska uppdrag parallellt och det löpande arbetet innebär att hantera personalärenden, arbetsrätt, rekryteringar, organisationsfrågor, ledar- och kompetensutveckling, friskvårdssatsningar och personalaktiviteter. Allt detta ger dig en utvecklande och mångsidig roll i en föränderlig miljö med ett öppet och positivt arbetsklimat. Du rapporterar till VD och arbetar tätt tillsammans med en löneansvarig och en HR assistent. I koncernen finns tre andra HR kollegor som du även har en del samarbete med.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi ser att du har erfarenhet från brett HR arbete, gärna från en tillväxtorganisation eller entreprenörbolag. Du har goda kunskaper i rekrytering och arbetsrätt samt vana från fackliga förhandlingar.

Eftersom du blir en del av en global organisation är goda kunskaper i såväl svenska som engelska ett måste. Är du certifierad i Thomas internationals personlighetstester är det meriterande.

Vi söker dig som gillar förändringar och nya utmaningar. Du är en driven person som vågar tänka nytt och som har ett positivt mindset. Du har integritet och är förtroendeingivande, båda egenskaper som gör att du har lätt för att skapa goda och professionella relationer på alla organisatoriska nivåer.

Vi erbjuder dig en stimulerande och rolig arbetsplats på ett, i sin bransch, ledande företag. Vi verkar i en internationell miljö och har 17 kontor runt om i EMEA. Engagemang och innovation är värdeord och vi samarbetar med varandra mellan avdelningar och över landsgränser för att fortsätta driva vår expansion framåt. Vi främjar intern rörlighet och karriär inom bolaget och har många anställda som arbetat inom företaget länge och utvecklats under vår expansiva resa. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet!

Vi har kollektivavtal, erbjuder kontorsmassage/naprapati samt friskvårdsbidrag och förmåner via förmånsportalen Benify.

Start: 9 januari 2017 eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, vikariat jan 2017 tom jan 2018

Lön/villkor: Lön enligt överenskommelse.

Placering: Solna (nära Solna strands T bana)

Kontaktpersoner: Åsa Järnesund, HR Business Partner 08 555 685 00
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Vikariat
Yrkesområde
HR & Personal
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Hoist Group är en helhetsleverantör till hotell, sjukvårdssektorn och offentlig verksamhet. Med mer än 20 års beprövad erfarenhet inom hotellbranschen är Hoist Group marknadsledande inom innovativa höghastighetslösningar för internet, konferensservice, TV-lösningar, boknings- och back office-system. Hoist Group har sitt huvudkontor i Sverige och har totalt 17 kontor runt om i EMEA-regionen. Hoist Group omsätter cirka 140 MEUR och sysselsätter cirka 600 personer. Läs mer om företaget på www.hoistgroup.com