Engagerad Account Manager med framtida möjligheter

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Maxkompetens söker för kunds räkning en Account Manager som kommer att arbeta med försäljning av främst serviceavtal inom säkerhetsbranschen.Vår kund är ett företag som specialiserar sig på att kunna erbjuda serviceavtal och kameraövervakning. De grundades 2005 och har kontor i både Göteborg och Stockholm. De söker nu en ny säljare till deras kontor i Stockholm.

Som Account Manager kommer du att arbeta främst med nyförsäljning men även med befintliga kunder. Prospekt som du kommer bearbeta och skapa långvariga kundrelationer med finns klara att sätta igång med. Rollen innebär stor frihet att själv planera sitt arbete och möjlighet finns att utgå direkt från hemmet mot dina uppdrag men kontoret finns i Västberga.
Idag finns ett team på två servicetekniker i Stockholm så det kommer finnas stöttning i tekniska frågor. För rätt person kommer chansen finnas att gå vidare till att bli säljchef då vår kund vill växa och ta marknadsandelar inom storstockholm.

Uppdraget är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av B2B försäljning. Goda data- och nätverkskunskaper samt tidigare erfarenhet av övervakningskameror/CCTV är meriterande.
B-körkort är ett krav för att kunna köra tjänstebilen som erbjuds.

Du har ett intresse för teknik och säkerhetsfrågor och engagerar dig för att hitta bästa möjliga lösning för kunden. Arbetet är mycket fritt vilket innebär att du bör vara en självgående och ansvarstagande person med hög energi och egen drivkraft. Då man främst säljer serviceavtal så gäller det att kunna vårda kundrelationer på längre sikt.
Ansök idag om du känner att du kan ta ansvar, jobba i högt tempo och hela tiden ställas mot nya utmaningar.

Då kundföretaget arbetar i säkerhetsbranschen ställs krav på svenskt medborgarskap. Utdrag ur belastningsregistret samt kreditupplysning kan också komma att bli aktuellt innan anställning.

Arbetsplats: Stockholm
Omfattning: Heltid
Lön: fast lön + provision + tjänstebil
Arbetstid: Kontorstider, 8-17

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Lars Isaksson, 08-120 753 08

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.