Energirik administratör till Box Technologies

Om jobbet

Vill du åka med på vår kunds resa där du kommer bidra till att företaget växer och utvecklas? Brinner du för administration och koordinering samt tycker om att ha kontakt med olika personer i organisationen? Om du är en positiv person som ser möjligheter i alla situationer så kan det här vara jobbet för dig. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Box Technologies räkning en administratör. Du kommer sitta tillsammans med dina kollegor, som i dagsläget är fyra stycken, i företagets lokaler vid Årsta. Box Technologies marknadsför hårdvarulösningar och tjänster för ökad mobilitet och interaktion i butik. Innovativa paketerade lösningar förser butikerna med verktygen för ökad kundupplevelse och effektivitet i sin kommunikation med konsument. Exempel på produkter: kassadatorer, tablets, självserviceterminaler, informationskiosker och annan tillhörande teknik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Box Technologies.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta med administration och orderregistrering. Du kommer bland annat att hantera orderbekräftelser, hålla koll på leveranser som går ut samt rapportera till företagets kunder om olika leveranser. Du kommer även sköta en del fakturering och därmed även ha kontakt med kunder i telefon. De händer även att vissa leveranser skickas ut från företaget i Stockholm och då kommer du även hantera dessa situationer. I arbetsuppgifterna kommer returhantering också att ingå.

Då Box Technologies tillhör ett moderbolag i England kommer man ha en hel del kommunikation med personer där, både med deras säljavdelning och inköp. I och med att företaget i dagsläget är ganska små i Sverige så är arbetet väldigt variationsrikt och du kommer lösa uppgifter som kommer in ad hoc och hjälpa till där det behövs.

Det kan även komma att ingå resor i tjänsten som du bör vara beredd på men ingenting kontinuerligt eller något som sker ofta.

Tjänsten passar dig som trivs i att arbeta med administration och som är en person som inte är rädd för att arbeta. Du kommer att få möjlighet att arbeta tillsammans med härliga kollegor och vara med i en spännande fas då företaget utvecklas och blir större hela tiden. Därmed finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Vi söker dig som
  • Har 1-2 års erfarenhet av arbete med administration och orderhantering
  • Kommunicerar flytande på både svenska och engelska
Som person är du ständigt positiv och ser alltid möjligheter och inte problem. Du är lösningsorienterad och är det någonting som du inte vet så ser du till att ta reda på det. Du tycker att det är roligt att arbeta och vill bidra med initiativ och utvecklingsmöjligheter för företaget. Du arbetar självständigt och proaktivt och har alltid ordning och reda på dina arbetsuppgifter. Då företaget i Stockholm i dagsläget endast består av fyra personer är personligheten väldigt viktig i den här rekryteringen för att du ska passa in och trivas med dina kollegor. Rollen ställer höga krav på att du är social då du kommer ha en hel del kontakt med olika personer.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Caroline Wedar
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Läs gärna ytterligare information om företaget på deras hemsida Box Technologies