Energiingenjör till Munters

Om jobbet

Är du en kreativ, noggrann och analytisk person som har ett stort kund- och affärsfokus? Vi söker dig med ett tekniskt intresse som vill axla rollen som Energiingenjör inom vårt affärsområde Air Treatment. Du och en kollega utgör CPQ-gruppen, vilket innebär att ni säkerställer att kundens behov tillgodoses gällande kundanpassade produktlösningar. Du rapporterar till Sales Director Nordics & Emerging Markets EMEA. Tjänsten är placerad i Kista eller i Tobo, beroende på vad som passar bäst för dig.

Din roll
Som Energiingenjör inom CPQ är du länken mellan våra säljare i Europa och Asien samt vår fabrik i Tobo. Du är delaktig i hela säljprocessen där du ser till att kunden får sin kundanpassade produkt i slutet av kedjan. När CPQ får in en förfrågan från kund, undersöker du produktens möjligheter vilket görs i samråd med fabriker, leverantörer och kollegor, för att sedan följa den kundanpassade produktlösningen till leverans. Rollen innebär problemlösning, kreativitet och många kontaktytor. Som Energiingenjör jobbar du nära marknaden för att ständigt uppdatera dig om nya trender.

På Munters erbjuder vi dig en öppen företagskultur med högt i tak och stark teamkänsla. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Energiingenjör hos oss är en utmanande och utvecklande roll för dig som vill växa i ditt arbete, då du arbetar under stort eget ansvar.

Din profil
Vi söker dig som är ingenjör med inriktning mot luftbehandling eller motsvarande och har erfarenhet av luftbehandlingsteknik. Självklart har du ett tekniskt intresse och en strävan efter utveckling. Då rollen innebär många nationella och internationella kontaktytor, behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Som person är du analytisk, metodisk och kreativ. Du sätter alltid kunden i fokus och drivs av att ha nöjda kunder. Vidare är du flexibel, målinriktad och jobbar lika bra enskilt som i grupp.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 13 december. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Isabelle de
Rosche, tel. 0707-61 62 68.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Isabelle de Rosche, 0707-61 62 68

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Munters är en globalt ledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling baserat på expertis inom tekniker för fukt- och klimatkontroll.
Tillverkning och försäljning sker genom egna bolag i fler än 30 länder. Koncernen har runt 3000 anställda och en omsättning på cirka 4 miljarder SEK. Munters ägs av Nordic Capital Fund VII. För ytterligare information om Munters, besök gärna
www.munters.com


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var