En KAM säljare till ett av Sveriges mest framgångsrika mediabolag

Om jobbet

Vi sköter annonsförsäljning åt många välkända tidningar och sajter. Några exempel är Kalle Anka, Svensk Jakt, ICA Kuriren, auto motor & sport samt många, många andra.

Vårt bolag sköter ensamma försäljningen åt de varumärken vi jobbar med. En säljare hos oss är ansvarig för en eller flera tidningar eller sajter och sköter annonsförsäljningen i dessa. Du kommer att få mycket stöd och hjälp i början, vårt bolag har funnits sedan 1994 så vi har mycket kunskap och erfarenhet som du har nytta av. Det enda vi vill är att du ska bli duktig i ditt yrke, det tänker vi hjälpa dig med.

Vi letar efter en person som vill jobba i en väldigt framgångsrik säljstyrka. Vi är ca 10 personer som sitter vid Karlaplan. Du kommer att sälja om dagarna, mycket i telefon. En hel del kundbesök blir det också förstås. Vi säljer bara till andra företag som känner till våra tidningar och sajter vilket underlättar kommunikationen med våra kunder. Du kan vara en erfaren mediaräv eller en person som vill lyckas i ett väldigt framgångsrikt företag i en spännande bransch.

Hör av dig så kanske vi ses hos oss de närmsta dagarna!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt

Mejla eller ring Lars Öman, 08-54516065

Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Swartling & Bergström är ett modernt annonsförsäljningsbolag. Vår affärsidé är att vara en extern annonsavdelning åt förlag. Vi har med framgång arbetat med detta sedan starten 1994 och har sedan dess levererat goda resultat.