En dag på jobbet som säljare på Netigate

Netigate AB · Försäljning · 26 nov

Om jobbet

Du öppnar dörren till kontoret, kliver in i vår ljusblå reception och hejar på Maria som sitter vid sitt skrivbord. Några steg längre in är kontorslandskapet där du och ditt team har era platser. En del skrivbord är tomma, men några kollegor har hunnit in före dig. Klockan är 8.05 och du vet att om bara tio minuter så kommer alla säljkollegor vara på plats och surret är igång. Du passar på att hämta dig en kopp nybryggt kaffe innan det är dags för Kim att starta igång morgonmötet.

På mötet sitter du ner tillsammans med ditt team och går igenom dagen. Kim stämmer av inbokade möten och vad respektive säljare har för säljprojekt på gång. Ni diskuterar ett case där en potentiell kund har frågor om kundundersökningar kopplat till deras egna affärssystem. Den ansvarige säljaren får bra input att ta med till det kundmötet senare idag.

Väl tillbaka på din plats scannar du din inkorg innan det är dags att förbereda dagens första webbaserade kundmöte. Det är ett möte som inboundspecialisterna bokat till dig, den potentiella kunden är ett coolt bolag inom tv-spelsbranschen och de vill mäta deras spelares nöjdhet med olika parametrar. Genom att läsa in dig på kunden så får du en bättre bild av hur du ska presentera Netigate i just det här mötet. Det är ju just det som är Netigates styrka, att hjälpa våra kunder att få insikt om deras verksamhet, medarbetare och kunder.

Lunch redan? Vad fort förmiddagen har gått. Dina två kundmöten har gått bra och båda är nu heta säljprojekt. Du värmer din matlåda och sätter dig ner mellan Henric från Customer Service och Janina från Finance. Samtalet kommer in på senaste Game of Thrones-avsnittet och vem ni tror till slut kommer att sitta på tronen. John kommer förbi och undrar om ni inte ska spela en pingis- match innan lunchen är slut. Självklart vill du det och ser också till att vinna den matchen.

Eftermiddagen fortskrider med att du skriver två offerter efter förmiddagens möten. Sedan är det ringpass och du har ett flow och bokar in ett helt gäng möten. Precis innan du ska gå hem så ringer telefonen. Det är kunden från mötet i förra veckan som ringer och säger att de vill köra med Netigate. Det blir pling i säljklockan och din favoritlåt på högsta volym på kontoret, alla kollegor samlas för att ge dig en high five. Med en härlig känsla går du hem för dagen. Avklarade kundmöten och nya inbokade, en försäljning och flera säljprojekt. Och så en vinst i pingis.

Låter det här som dig? Vad roligt! Hör av dig till oss med en ansökan så kanske vi kan ses och prata mer. Och är inte pingis något för dig så har vi även andra förmåner som friskvårdsbidrag, rabatter på städhjälp, familjeförmåner och väldigt roliga fester emellanåt. Och just nu är vårt mål att nå budget för 2016. Gör vi det blir det en resa till Las Vegas för hela företaget i vår. Och det ser bra ut, så vi hoppas att du gillar att resa
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Kristin Sundlo, 0735147113

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

Undrar du över vilka vi är? Netigate (Net=Internet, Igate=Investigate) är en ledande europeisk leverantör av molntjänster för webbaserade undersökningar som primärt används för att hantera och agera på feedback från kunder och medarbetare. Med mer än 2 000 kunder i över 30 länder och inom alla branscher hjälper Netigate organisationer att få värdefulla insikter och kunna fatta bättre affärsbeslut. Netigates huvudkontor ligger i Stockholm och kunderna innefattar ledande företag runt om i världen som Spotify, Electrolux, Adidas, E.ON och PWC.