Employer branding- och rekryteringsansvarig till tillväxtbolaget Mobile Interaction

Om jobbet

Vill du vara med och bygga teamet för framtidens mobila lösningar Vill du arbeta med områdena: attrahera, rekrytera och bibehålla personal? Verkar det lockande att få arbeta på ett bolag där du själv får vara med och sätta strukturen för bolagets HR-arbete? Har du gedigen erfarenhet av rekrytering och vill ta steget vidare mot något nytt där du får möjlighet att arbeta med HR-frågor nära kärnverksamheten? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Mobile Interaction växer och vill stärka upp sitt team med en person som ser till att hela teamet mår bra, utvecklas och att bolaget fortsätter att vara en attraktiv arbetsgivare! Academic Work söker därför en person som vill arbeta som Talangansvarig på Mobile Interaction.

Mobile Interaktion är ett team på 13 personer som utvecklar spännande och varierande projekt för den mobila plattformen. Projekten skapas hela vägen från idé- och konceptstadiet till leverans och förvaltning. De gör mängder med projekt till prestigefyllda varumärken som t.ex. Samsung, Synsam, Pfizer, Toyota, Ericsson, Taxi Stockholm m.fl.

Idag är de 8 st vassa utvecklare, en designer, två projektledare, en testare samt VD. Nu är bolaget ute efter en person som brinner för employer branding och rekrytering. De letar efter dig som trivs på ett bolag med entreprenörsanda och som är nyfiken på att lära sig mer om Mobile Interactions verksamhet och bransch. Eftersom personer som skapar lösningar är de viktigaste resurserna bolaget har, vill man satsa på en person som kontinuerligt arbetar med rekrytering och ser till att medarbetarna mår bra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mobile Interactions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Mobile Interaction.

Arbetsuppgifter

I din roll har du ansvaret för att rekrytera rätt kompetens till bolaget. Detta är en ny roll inom bolaget varför det finns alla möjligheter att själv vara med och forma samt påverka din arbetsbeskrivning. Mobile Interaction är ett växande bolag vilket innebär att du kommer att få arbeta i en bred roll där du får möjlighet att driva även andra typer av HR-frågor som exempelvis att definiera och ta fram rollbeskrivningar, sätta strukturer för kompetensutveckling, medarbetarsamtal och exitsamtal. Du kommer rapportera till VD: n och jobba nära hela verksamheten.

Som arbetsuppgifter kommer du till exempel att:
 • Jobba med aktiviteter för att attrahera
 • Ta fram en process för hur bolaget ska rekrytera
 • Kravställa profilerna med hjälp av teamet
 • Hitta sätt att nå potentiella kandidater
 • Nätverka i olika forum
Mobile Interaction letar efter dig som vill vara en aktiv del av bolaget, som vill lära känna medarbetarna och vill vara med och skapa en vi-känsla!. Vidare tror vi att du som gillar att arbeta nära företagets business och kunder kommer trivas på Mobile Interaction.

Vi söker dig som
 • Har ca 2-3 års rekryteringserfarenhet
 • Har en positiv inställning
 • Gillar att motivera andra
 • Vill arbeta med att utveckla personer och processer
 • Uppskattar varierade arbetsdagar
Det är ett plus om du har arbetat med search tidigare. Vi ser även det som en fördel om du tidigare arbetat med rekrytering inom IT- eller teknikbranschen.

Som person tror vi att du är:
 • Kommunikativ
 • Kreativ och idérik - många av våra rekryteringar kommer troligen inte via klassiska annonser.etc.
 • Nyfiken
 • Är strukturerad och tydlig
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående, vi tar självklart hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm, Södermalm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Maria Gunnardo tel. 08 522 589 02
 • Låter ovan som en utmaning för dig? Sök då tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen är nertagen, så ansökan redan idag!
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

LI
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Mobile Interaction är en digital byrå, de har lång och bred erfarenhet av den mobila världen och jobbar med appar, mobil webb, spel och SMS. Fokus ligger på att stötta företag som vill ha hjälp att utveckla mobila lösningar som kan användas både internt och externt. För mer information, vänligen besök deras hemsida!