EMMA Elinstallationer rekryterar fler duktiga elektriker

Om jobbet

Om tjänsten

EMMA Elinstallationer AB är ett elinstallationsföretag som jobbar mot hela Storstockholm. Våra kunder finns inom näringslivet, bostadsrättsföreningar, kommuner, entreprenader, fastighetsförvaltare, byggföretag och privatmarknaden.
Emma har på kort tid blivit ett av Stockholms mest anlitade elinstallationsföretag. Vår tillväxt har varit konstant sedan vi startade och nu behövs du för att hjälpa oss vidare. Emma får framförallt goda vitsord av kunderna på grund av vår noggrannhet, kundbemötande och professionalitet.
Du kan gärna läsa lite om våra kundutlåtanden på www.reco.se/emma-elinstallationer. Känner du igen dig i detta och kan bidra med hög social kompetens och proffsighet så vill vi att du söker dig till oss.

Din profil

Vi söker dig som har läst elprogrammet och är fullbetald elektriker, men är du duktig treårs-montör är du också välkommen att söka.
Du är lösningsorienterad och van att arbeta självständigt med en hög servicenivå gentemot kunder och entreprenörer. Du måste kunna ta egna initiativ och personliga egenskaper som behövs i arbetet är samarbetsförmåga, socialkompetens, kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se helheten i samspelet med kunderna.
B-körkort och god svenska i tal och skrift är krav, samt att du skall vara beredd på att både kunna jobba i team och självständigt. Du kör egen servicebil och utgår från Emma Elinstallationers kontor i Rosersberg eller hemmet och arbetar i hela Storstockholm.

Vi har tagit hjälp med rekryteringen av Tony Blom på Arena Personal så det är hos via Arena Personal du ska ansöka för att bli anställd av oss.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker

Mejla Tony Blom

Publicerad

62 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 maj

Om företaget

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss