Eltel söker juniora projektörer inom schakt och VA

Om jobbet

Söker du en ansvarsfylld roll där du får chansen att driva projekt från början till slut inom schakt och VA-arbeten? Då kan det här vara tjänsten för dig! Här får du möjligheten att arbeta med branschens kunnigaste medarbetare samt att varje dag ställas inför nya utmaningar. Vi söker dig med stort intresse samt engagemang för området och som vill växa i en varierande roll på ett sännande företag! Här finns alla möjligheter att utvecklas, sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Eltel Networks räkning två juniora projektörer inom schaktarbete. Inför inkommande projekt behöver nu affärsområdet Fixed Telecom fylla på sin kvot med projektörer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eltel Networks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Eltel Networks.

Arbetsuppgifter

Som junior projektör kommer du att arbeta med operativ projektering och planering inom området schakt och VA-arbeten. Du kommer att arbeta nära byggledare och nätprojektörer i projektet.

Du kommer till exempel att:
 • Hålla möten med nätägare
 • Arbeta i CAD
 • Genomföra områdesplaneringar
 • Arbeta med ritningar och nätkartor
 • Delta i vissa kostnadskalkyler för projektet
Du erbjuds en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Du får ansvar för att driva hela projekteringsprocessen, från början till slut. Miljön du kommer att arbeta i karaktäriseras av flexibilitet, samarbetsförmåga och struktur.

Vi söker dig som
 • Har stort intresse för området
 • Har en avklarad högskoleingenjörsutbildning eller YH-utbildning inom relevant område
 • Har goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du...
 • Har erfarenhet och kunskaper inom schakt eller VA-arbeten
 • Har arbetat eller praktiserat i en liknande roll
 • Har kunskaper i CAD
Vi ser att du som person är energisk och drivande samt att du har ett genuint intresse för området. Att arbeta med projektering ställer också krav på att du är flexibel i ditt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är en person som är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt att du tycker om att arbeta i en miljö där det är mycket som är på gång.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail [sts02@academicwork.se](mailto:sts02 @academicwork.se) under kontorstid.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Provanställning 6 månader, därefter fast anställning

UPPSKATTAD ARBETSTID: 07.30-16.00

PLATS: Bromma, nära att ta sig till från Sundbybergs centrum

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Energi & Miljö
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Eltel Networks är ett företag som expanderar kraftigt på den svenska marknaden och behöver därför förstärkning av fler duktiga medarbetare. Som marknadsledare ligger de i framkant i den nya infranätbranschen, som kombinerar el och tele, vilket ger unika möjligheter till innovationer och nya arbetssätt. Kunderna till Eltel Networks är teleoperatörer, systemleverantörer, energibolag, kommuner, fastighetsbolag, blåljusmyndigheter och vägverk, banverk och luftfartsverk - lokala såväl som nationella. Läs gärna mer om Fixed Telecoms specifika arbetsområde på deras hemsida.