Elrond Komponent växer och söker en projektsäljare - Elrond Komponent AB

Om jobbet

Elrond Komponent grundades 1965 och är idag ledande aktör i Norden inom lösningar för en säker elmiljö. Vi jobbar inom tre huvudområden: Överspänningsskydd/Åskskydd, Avbrottsfri Kraft/UPS samt Potentialutjämningsmaterial (inkl åskledarsystem, skydd mot direktnedslag). Elrond komponent är ett helägt dotterbolag i företagsgruppen Teqnion AB. Läs mer om oss på www.elrond.se

Jobbet som projektsäljare

I rollen som projektsäljare ansvarar du för försäljningen av Elronds lösningar för en säker elmiljö. Det innefattar produkter som överspänningsskydd, åskledarsystem och UPS/avbrottsfri kraft. Kunderna du kommer bearbeta är elgrossister och deras kunder som t.ex. elinstallatörer. Du kommer även ha kontakt med konsulter inom el samt OEM-kunder som maskin- och elskåpsbyggare. Med utgångspunkt från vårt kontor i Huddinge (söder om Stockholm) bearbetar du kunder i hela Sverige. Resor till övriga Norden och till våra leverantörer i Europa förekommer. Tjänsten rapporterar till VD:n.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande jobb i ett företagsklimat som genomsyras av öppenhet, framtidstro och arbetsglädje. Eftersom vi är inne i ett expansivt läge finns det ett naturligt utrymme för personliga initiativ och utvecklingsmöjligheter. Du kommer till ett mindre, familjärt, bolag med företagsgruppen Teqnions resurser i ryggen.

Vi letar efter dig som:
  • Har minst tre års erfarenhet av teknisk försäljning mot grossister och slutkunder
  • Är driven med en stark egen motor och en tydlig säljprofil
  • Är relationsorienterad och skapar enkelt ett starkt förtroende
  • Har teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Har körkort
Det är meriterande om du har sålt elrelaterade produkter

Din personlighet

Du är trygg i dig själv, prestigelös och har förmåga att skapa goda relationer med såväl grossister som slutkunder. Då rollen är självständig har du en stor inre motivationskraft och trivs med att arbeta mot mål samt uppfylla dem. Även om rollen är självständig så förväntar vi oss en person som är delaktig och närvarande när du inte är ute hos våra kunder. Det är viktigt att du trivs och blir engagerad i en familjär men samtidigt affärsmässig miljö.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Peter Olgeson. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter på tel: 076-000 18 80 eller via mail: peter.olgeson@salesonly.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se
Jobbfakta
Ort
Huddinge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget