Elprojektör till Stockholm-Arlanda Airport!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du tidigare arbetat inom projektering, förvaltning eller elbranschen? Är du en självgående person som vill arbeta med att säkerställa och uppdatera information avseende fastighetsteknik? Då är tjänsten som Elprojektör till enheten Fastighetsinformation på Swedavia något för dig!

Om Arbetet
Fastighetsinformation är en enhet inom avdelningen Fastighetsutveckling som arbetar med fastighetsinformation gällande Swedavias samtliga anläggningar och fastigheter. Uppdraget omfattar fastställande och utveckling av koncernövergripande krav för den fastighetsinformation som ska förvaltas för att säkerställa en värdeskapande fastighetsaffär. Enheten Fastighetsinformation förvaltar information gällande fastighetsteknik på uppdrag av anläggningsägarna. I rollen utför du kontinuerliga uppdateringar av ritningar och modeller samt säkerställer ordning och struktur i kundens digitala förvaltningsstöd. Du kommer att utgöra en stödfunktion för att upprätta och säkerställa en god kvalité gällande Swedavias förvaltningsinformation. Vidare kommer du att arbeta självständigt med uppdatering av ritningsunderlag. Ditt ansvarsområde kommer i första hand att innefatta kvalitetssäkring av fastighetsinformation. Dina arbetstider är förlagda måndag-fredag 08:00-17:00 och ska tillsättas omgående.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller likvärdig med teknisk inriktning, samt några år erfarenhet ifrån projektering eller förvaltning. Vi ser att du som söker har en god kunskap inom CAD-området vad gäller AutoCAD och gärna MagiCAD samt MEP från utbildning eller arbete. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av att arbeta som montör eller elektriker och har kunskaper inom högspänning. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Viktigt för tjänsten är:
  • Max 2 veckors uppsägningstid
  • Teknisk högskoleutbildning
  • Erfarenhet av CAD
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Elprojektör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och förväntas pågå i 6 månader. För rätt person finns det chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Forsby-Jansson 08-598 98 264.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.