Elkrafttekniker

Om jobbet

Scania Industrial Maintenance söker elkrafttekniker till Elmedia.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår förbättringsarbete, service, samt avhjälpande och förebyggande underhåll inom Scanias distributionsnät i Södertälje. Där ingår åtgärdande av brister och underhåll på ställverk och transformatorer, inställning och provning av reläskydd samt UPS, reservkraft och batterianläggningar. Vi planerar för avbrott och utför omkopplingar på distributionsnätet samt utför kontroll före spänningssättning av anläggning och maskinutrustning. Även konstruktionsändringar och uppdatering av dokumentation ingår.

Arbetsberedskap och helgarbete kan förekommer.

Din profil

Du har som lägst gymnasieutbildning inom elteknik, elkraft eller motsvarande, samt tidigare erfarenhet av arbete 3-5 år med främst reservkraft, ställverk eller transformatorer.

Behörighetskompetens, ESA industri eller motsvarande samt B-körkort är ett krav.

Arbetet kräver goda kunskaper i svenska. Kunskaper i engelska är meriterande. Arbetet sker i nära samarbete med kund och kräver därför god känsla för service.

Du är givetvis ordningsam och noggrann och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Information och ansökan

För mer information kontakta:

Lars Olsson, chef Elmedia, 08-553 824 43, lars.olsson@scania.com

Marie Hellmark, HR Business Partner, 08-553 517 44, marie.hellmark@scania.com

Ansökan

Ansök med bifogat personligt brev, CV och betygskopior senast 2016-10-25.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elkraft
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014).