Elkraftsingenjör till ett globalt bolag!

Om jobbet

Vill du ha ett jobb där du kommer ha goda utvecklingsmöjligheter? Har du kunskap inom AutoCAD och vill utvecklas inom det? Då har vi tjänsten för dig. För kunds räkning söker vi nu dig med rätt driv och inställning som vill arbeta som elkraftsingenjör

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som elkraftsingenjör innebär att du kommer vara med och utveckla eldesignverktyg. I tjänsten som elkraftsingenjör kommer du även ta fram nya samt uppdatera befintliga konstruktioner i autoCAD. Du kommer även att få leda projekt från början till slut därför är det av vikt att du brinner för projektledning. Eftersom engelska är huvudspråket på bolaget är det viktigt att du behärskar engelska obegränsat i tal och skrift.

Du kommer exempelvis att:
  • Skapa och läsa huvudritningar för elnätverk i AutoCAD
  • Göra elberäkningar
  • Skapa rapporter
  • Använda eldesignverktyg: ETAP, SmartPlant Electrical
  • Delta i projekt
Din profil

Krav:
  • Examen inom elektroteknik eller likvärdigt
  • Goda kunskaper i autoCAD och databaser
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Som person är du flexibel, driven och lösningsorienterad. Du vågar ta initiativ och ser inga problem med att arbeta självständigt eller i grupp. Arbetat innebär att du som person är noggrann och detaljorienterad. Eftersom du kommer ha kontakt med kunder är det viktigt att du är social och utåtriktad.

Villkor

Arbetstid: Kontorstider, 8:00-17:00
Arbetsort: Nynäshamn
Omfattning; Heltid
Startdatum: Omgående eller efter överenskommelse

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Nynäshamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Bolaget är ett oljebolag som fokuserar på att tillverka produkter som ger ett bestående värde. De har funnits på marknaden 1928 och har idag kring tusen medarbetare och säljkontor i alla världsdelar. Bolaget är inriktat på att forska om, producera och leverera nafteniska specialoljor och bitumen till en global marknad som ständigt växer.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.