Elevassistent till vårt team Risöskolan grundsärskola

Om jobbet

Du siktar högt och har båda fötterna på jorden. Precis som vi.

Risöskolan är en grundsärskola F-9. Våra elever läser enligt grundsärskolans ämnen och/eller träningsskolans ämnesområden. Vi som arbetar är en positiv och engagerad personalgrupp som har fokus på eleven både som individ och grupp. Vi söker dig som tillsammans med oss vill göra skillnad!

Som elevassistent kommer du att arbeta både i skolan och på fritidshem.

Dina arbetsuppgifter innebär att du under lärarens pedagogiska ansvar deltar i planering och genomförande av undervisningen under skoltiden. Tillsammans med fritidspersonal kommer du att planera, utveckla, genomföra och ansvara för fritidshemsverksamheten.

Vi vill att du är en utbildad barnskötare eller har en likvärdig utbildning. Du har kunskap/erfarenhet av arbete i grundsärskolan/träningsskolan eller med barn i behov av särskilt stöd. Du vill satsa och växa med yrket som elevassistent och vara en del av och bidra i vårt team. Du är lugn och uthållig, flexibel och har ett positivit och engagerat förhållningssätt och en god samarbetsförmåga. I ditt arbete är du tydlig och strukturerad.
Du behärskar svenska språket i både tal-och skrift. Vi lägger en stor vikt vid personliga egenskaper som matchar arbetslaget.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, hörselskydd, arbetskläder för uteverksamhet under vintern, handledning i arbetslaget en gång i månaden under skolåret, samt ett härligt team att arbeta tillsammans med.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 20161101 eller enligt överenskommelse. Ansök senast den den 30 november 2016. Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var