Elevassistent till åk 1-3

Tyresö kommun · Utbildning · 24 dec

Om jobbet

Elevassistent/resursperson till Njupkärrs skola

Njupkärrs skola är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan har gångavstånd till Tyresö centrum samt bad och skog inpå knuten. Kommunikationerna är goda till bl.a. Nacka, Haninge samt Stockholm och övriga Tyresö.

Vi som arbetar på Njupkärrs skola strävar efter att skapa en lärmiljö där alla våra elever ges förutsättningar att lyckas genom höga förväntningar, delaktighet och omtanke. Njupkärrs skola är den lilla skolan med tydligt kunskapsfokus för framtiden.

Arbetsuppgifter:
Vi söker en elevassistent till åk 1-3 som ska finnas till hands för en elev under hela skoldagen, samt på fritids på eftermiddagen. Du ska motivera och stötta i skolarbetet, vilket planeras av en lärare. I arbetet ingår nära samarbete med ansvarig lärare samt med vårdnadshavare.

Kvalifikationer:
Du ska ha minst 1 års erfarenhet av att ha arbetat med barn med funktionsnedsättning inom autismspektrat och/eller ADHD.

Personliga egenskaper:
Du har ett starkt engagemang i din yrkesroll för elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd och ser möjligheter och utmaningar bakom varje hinder. Du har naturligtvis ett positivt förhållningssätt och möter elever, vårdnadshavare samt kollegor med kompetens och värme. Du har god social förmåga samt ett starkt fokus på elevens bästa.

Om tjänsten:
Heltid/Deltid.
Tidsbegränsad anställning t.o.m. juni 2017, ev förlängning vid behov.
Start snarast/efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Kontaktpersoner:
Maria Larsson Busse, rektor, 08-5782 74 60
Viktoria Mattsson, bitr rektor, 08-5782 98 72

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, 08-5782 9100

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 18 december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget