Elevassistent med barnskötarutbildning Ängskolan F-6

Om jobbet

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på Ängskolan F-6 arbetar vi för att kontinuerligt vidareutvecklas och siktar högt på att bli en skola i toppskick! Vi har i dagsläget en 3-4 parallellig skola med elever i förskoleklass till årskurs 6, totalt 560 elever. Under kommande läsår får vi fler elever, då Sundbybergs stad växer. Vi vidareutvecklar vår verksamhet genom att bland annat skapa en flexibel organisation med barnens bästa i fokus. Vi har höga förväntningar på våra elever och på oss själva. Vi har utvecklas vidare genom att vi bland annat har stärkt skolans elevstödjande- och skolledarorganisation under pågående läsår

Som elevassistent kommer du att arbeta inkluderande med barn i behov av särskilt stöd. Blir du anställd hos oss arbetar du i arbetslag med flera pedagoger som arbetar med olika huvuduppdrag.

Vi vill att du är utbildad barnskötare och har erfarenhet från liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig mognad. Ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses är också viktigt i vår rekrytering.

Befattningen är tidsbegränsad anställning på heltid under läsåret 16/17 . Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse. Ansök senast den 2016-10 07. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var