Elektriker till anläggningsunderhåll

Om jobbet

Vi söker en elektriker, starkström, till anläggningsunderhåll i Södertälje. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en organisation med goda personalförmåner.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att bedriva avhjälpande och förebyggande underhåll på anläggningsutrustning såsom felsökning i styrsystem och motordrifter, nivåhöjande åtgärder med konstruktionsändringar samt uppdateringar av dokumentation. En viktig del av ditt arbete är att se till att anläggningarna inom ditt område utnyttjas så energi- och kostnadseffektivt som möjligt. En viss del installationsarbete förekommer också.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom starkström samt några års erfarenhet av liknande arbete. För denna tjänst gäller att du är noggrann, har känsla för service samt har förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Krav på beredskap kan ställas. B-körkort är ett krav.

För ytterligare information kontakta

Stefan Johansson, 08-553 822 63 eller 070-239 51 57

Marie Hellmark, HR Business Partner, 08- 553 517 44 eller 070-087 8444

Plats: Södertälje

Anställningstyp: Heltid

Ansökan

Ansök med bifogat personligt brev och CV senast 2016-12-31.

Inkomna ansökningar behandlas löpande under ansökningstiden.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014).