Elektriker sökes till Stockholm

Stavdal · Bygg & Hantverk · 2 jan

Om jobbet

Vi söker nu 2 elektriker för installation och service av tillfällig el hos våra kunder runtom i Stockholm. Lockas du av ett arbete som genomsyras av variation, stort kundfokus och höga krav på leverans, då är du vår nya elektriker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Att vara elektriker på Stavdal i Stockholm betyder att du har ansvar för montage och service hos kund gällande tillfällig el. Inne på verkstaden sköter du förberedelser, funktionskontroll och anpassning samt service av våra produkter. I rollen ingår att säkerställa att vår installation och leverans sköts på ett professionellt- och fackmannamässigt sätt.

Viss administration mot leverantörer, kunder och internt ingår också.

Utbildning och kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el.
B-körkort är ett krav för att kunna utföra arbetet på ett självständigt sätt.
Har du erfarenhet av byggbranschen och tillfällig bygg el eller elinstallationsarbete är detta meriterande.

Egenskaper vi värdesätter
Vi söker en person som är serviceinriktad och som har stor förståelse att jobba med ett kundfokuserat arbete. Du är en lagspelare som tar ansvar och initiativ. Du har ett säkerhetstänk och arbetar alltid enligt gällande lagar och föreskrifter.

Vad kan Stavdal AB erbjuda dig?
I vår organisation är det delaktighet och egen insats som skapar möjligheterna. Du får jobba i ett företag som drivs av entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Du erbjuds ett arbete med trevliga kollegor och stans bästa kunder. Vi erbjuder dig en tjänst med:
  • ett arbete med stor variation
  • en fräsch och välanpassad arbetsplats
  • vi har kollektivavtal och erbjuder marknadsmässig lön och förmånliga anställningsvillkor
Stavdal eftersträvar en mångkulturell arbetsplats. Är du rätt person för oss kommer vi initialt erbjuda en visstidsanställning på heltid med månadslön med goda möjligheter till fast anställning.

För mer information om tjänsten kontakta Magnus Härdner, 0702-706483

Ansökan sker via www.stavdal.se

Vi ser fram emot din ansökan senast 2/1

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Om Stavdal AB
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.