Om jobbet

Arbetsuppgifter

Då inflödet av nya projekt och uppdrag är mycket stort söker vi en till elektriker.

Som elektriker hos oss är dagen inte den andra lik, arbetsuppgifter kan vara service, ombyggnation, förbättring och underhåll av befintliga utrustningar samt nyinstallationer. Du kommer att arbeta på uppdrag mot industrin, fastighet och övriga kunder.

Arbetet innebär stort eget ansvar och du behöver ha flera års erfarenhet i yrket. Beredskap och resor med övernattning kan förekomma. I tjänsten ingår friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Profil för tjänsten

Du har god kompetens, flera år inom yrket och relevanta behörigheter. Meriterande är kunskaper inom automation och/eller fastighetsstyr.

Som person ser vi dig ha hög social kompetens, är noggrann och ansvarstagande. Du är van vid att arbeta på ett strukturerat sätt och att du har en god samarbetsförmåga. Du har driv och är hungrig på att lära, utveckla och hjälpa till.

Arbetet innebär att du under ett stort eget ansvar kan lösa kundens problem och du är därför lyhörd och har god känsla för service. Viktigt är att du sätter säkerheten främst inför och under alla uppdrag.

Svenska i tal och skrift är ett krav liksom B-körkort.

Välkommen med din ansökan!

Placeringsort: Södertälje
Omfattning: heltid
Vi följer kollektivavtal: Teknikavtalet IF Metall.

Mer information om tjänsten kontakta Jan Axelsson;jan.axelsson@dynamate-is.se 070 165 43 77.

Skicka in din ansökan till jobba@dynamate-is.se snarast då intervjuer hålls löpande.

Annonsförsäljare undanbedes ringa då vi redan valt annonsvägar.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 dec

Om företaget

DynaMate Industrial Services utför service- och underhållstjänster och är ett av de största industriserviceföretagen i Sverige med ca 300 anställda och med en omsättning på ca 350 miljoner kronor. Det är ett helägt dotterbolag till Scania
CV AB.


DynaMate Industrial Services utför tjänster som möjliggör en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet för Svensk industri och fastighetsdrift. Vi bedriver verksamhet inom fyra affärsområden, Engineering, Underhåll, Industri och Entreprenad över hela
Sverige.


Hitta hit

Södertälje Visa på karta

Visa var